Dom > Izložba > Sadržaj
Дунлоп додаје хиперспорт опсегу са Д213 ГП Про
Sep 07, 2017

Предња гума

Након успешних тестова у моторспорт-у, Дунлоп је увео следећу еволуцију конструкције безвезног појаса (ЈЛБ) на предњу гуму. Најновији ЈЛБ дизајн садржи три слоја који контролишу деформацију гума под високим центрифугалним сили и када се нагибну у углове брзином. Ова нова ЈЛБ конструкција такође је дизајнирана да обезбеди додатну прецизност и стабилност под великим кочењем.

ЈЛБ конструкција је представљена заједно са новим профилом предњег профила. Ова комбинација технологија пружа већи контактни поклопац при свим угловима, смањеном напору на управљачу и изузетно брзом укључивању.

Шаблон са финим обликом са оптимизираним угловима жљебова

Дунлоп каже да је карактеристичан дезен газећег слоја модела Д213 ГП Про дизајниран да оптимизује времена загревања и обезбеђује максималан контакт на путу у сувим условима.

Трка деби

У првом колу ЦИВ Националног Трофеја 600 шампионата у Имоли, Италија 22. априла, Стефано Цасалотти (Иамаха) дала је Д213 ГП Про прву побједу у првенству. Ова победа је пратила победа Кевина Вахр-а на његовом Иамаха Р6 у првој сезони ИДМ Суперспорта у Нурбургрингу следећег месеца. Гума се тренутно обавља кроз кораке у ономе што Дунлоп сматра најзахтјевнијом путном трком од свих њих, Исле оф Ман ТТ, након што је тестиран и изабран од стране неколико водећих тимова.

Потпуни портфолио хиперспорта