Dom > Izložba > Sadržaj
Разлике између Моторцицле Тирес
May 11, 2017

Хигх-Перформанце Тирес

  • Адванцед страховито током последњих 50 година, спортске гуме и даље гура границе као се стално развија нова једињења, повећање дуговечности и вучу својства. Типични спорт гуме, одобрене од стране федералне Одељење за саобраћај, су уско повезани са њиховим чисто трке-бред клизавом колегама, са главним разликама у неколико модела је додатак на шару. Спорт гуме користе радијални структуру, умотавање слојеве гумене преко ширине трупа, стварајући предности у кривинама стабилност и смањену тежину. Неки произвођачи сада користе за јоинтлесс процес појаса који додатно јача гуму. Вишеструки једињења такође се уносе на новијим гумама перформанси, користећи мекше једињења на ивици за побољшану тракцију док скретања. Тежи једињење је смештена у центру за побољшану дуговечности под наглог убрзања. Спорт гуме генерално имају шиљат профил, дозвољавајући бицикл на "врху" у бржи у корнер. Равна линија стабилност је угрожена због мањег контактне површине, док вуче је максимална близу ивице пнеуматика. Скуп спортских гума може имати животни век од 2000 -5000 миља, са спортско-тоуринг оријентисана гуме на врху недалеко од 8000 миља. Пирелли је Диабл Цорса ИИИ и Дунлопова Д209 квалификацијама за гуме су популарни примери расе, док СПОРТМАКС Роадсмарт гума Дунлоп су одлични спортско-тоуринг гуме.

Цруисер и Тоуринг Гуме

  • Крстарица и тоуринг мотоцикала имају за циљ да путују већа растојања при мањим брзинама. А већина крстарице тежине од 500 до 800 фунти, јачи, издржљив гума са потенцијалом дуго хабања се жели. Гуме намењене овом мотоцикла сегмент су генерално биас типа гуме, начињене од трупа где се преклапају вишеструки слојеви гуменом превлаком ужета и имају профил округли за максималну пропорционалној стабилност. Већина произвођача сада уградити шара компјутерски генерисан са офсет Жљеб, који се тврди да смањи Цуппинг и минимизирају хабање. Правилно одржавана гума може да има до 10.000 миља животног века. Д402 са Дунлоп и МЕ880-серија од немачког произвођача Пирелли су примјери ове категорије.

Дуал Спорт Гуме

  • Дуал Спорт гуме имају двоструке идентитете, омогућава пристојне перформансе на путу са могућношћу да се избори са светло-путу дужност. Већина дуал спорт гуме изгледају као дубоко треадед улица гуме, које су у стању да обради већину прљавштине путеве и стазе компетентно. Агресивније кноббед пнеуматици су расположиви за возаче који воле да проводе више времена у прашини, међутим, наступ на асфалтираних путева је строго ограничена, што доказује губитак вуче и прекомерне вибрације. Дуал Спорт мотоцикала, ако возио као Супермото бицикле, може користити гуме улица оријентисан перформанси које су често уже Спорт Бике гуме. Супермото мотори комбинују покретљивости бициклом са пута иде способности спортском мотору. Авон АМ43 Дистанзиа и К761 гуме Кенда су популарни опција у арсеналу дуал спорт јахача.

Офф-Роад Тирес

  • Прљавштина бицикле, док је у стању да монтаже Дуал Спорт гуме, су предвиђене да се возити у потпуности офф-роад. Захтеви рута и нумера вожње захтевају високо специјализоване гуме, највише користећи агресивне дугмад да загризла терена, сличан патике спортисте. произвођачи гума, као што су Кенда, Маккис, и Дунлоп нуде широк спектар гума направљених специјално за једноставну рута јахање, мотокрос трке, или веома техничких испитивања возе.