Dom > Izložba > Sadržaj
Zima je vozio saveti
Dec 31, 2016

Zima ukradenom autu neophodno

Neophodno je originalni ukradenom autu. Jer temperatura je niska, motor je lako stići normalna temperatura zimi i vazelin ulje viskoziteta takođe povećava, vosak se smanjuje, tako da pri pokretanju uzdigne iznad 1000 obrtaja u minuti kod stanja mirovanja. Kada je u stanju mirovanja na normalnom brzinom, toplo auto dosta, 3-5 minuta.

Sneg KOČNICOM da "Rano" da "Sofi"

Je prvenstveno za sneg vozio podvig, kao "rano" i "meke" reči, čak i u nedostatku snega i leda na cestama, koиenje efekat i u zimu i druge sezone, jer su zimske gume i u podlozi je "teško", tako da dira na rani zimu vozio kočnica, u kombinaciji sa KOČNICOM opremu za smanjenje bolje. Trudim se da se ne zaustavi, pomoću reduktora za motornu na bingxuelu.

Sneg parking nije u vodi

Zbog promena u temperaturne razlike između dan i noć u snegu, telo često je došlo u parkiranim uveče posle glazuru, svrab je najvećeg snow parka "neprijatelji". Ako je parkiran napolju u snegu, ne sme se tamo gde je ustajalu vodu, jer je parkiranje na tim područjima, voda će zamrznuti ponovo tokom večeri, guma i puta površina zamrznuti zajedno, kada pokrenete vozilo će bude deformacije gume ili čak pocepati gumu.