Dom > Novosti > Sadržaj
2016 је била рекордна година за ТРИУМПХ у малопродаји
Jan 19, 2017

Са прелома децембра је не само рекордна месеца, али рекордна година укупан у малопродаји за Триумпх дилера у Северној Америци.

Тријумф Северна Америка обара рекорде у продаји 2016. године

Фото Љубазношћу Триумпх

Тријумф Северна Америка је сломљена рекорде у продаји бројева за 2016. и гледати да настави овакав тренд у 2017.

За месец децембар, Триумпх дилери буквално разбили претходну рекордну продају у малопродаји до диван 39 одсто у односу на претходни рекорд децембра и до вилице-пада 89 процената у децембру 2015. године.

Износи за целу календарску годину било више исти, са укупним 2016 малопродаје у Северној Америци туче стопу раста тржишта за више од 15 одсто, ецлипсинг 13.000 јединица по први пут у историји и лако разбија претходни годишњи рекорд малопродајне.

Осврћући се на 2016., прошло је револуционарна година за Триумпх Моторцицлес на многим различитим нивоима.

Година је почела са највећим нови модел представљања у историји, а Триумпх дилери заврнуо рукаве и ударио у земљу трчање увођењем ову невероватну новог производа на ентузијасте широм САД и Канади као домаћин невиђен број фундаментална нивоу потрошачке догађаја у дилери и офф-сите локације од обале до обале.

Резултати ових напора су ништа мање од изванредан, са порастом продаје по продавници више од 21 одсто у односу 2015. године.

"Не постоји већи доказ неуморном раду и изузетан представљање бренда наших дилера партнера него да видимо ову врсту успеха на продаје под", рекао је Мет Схеахан, ЦОО Триумпх Мотоцикли Америке. "Желимо да се захвалимо нашим дилерима за њихов труд и нашим новим купцима за придруживање Триумпх Фамили. Ми се радујемо вози са вама у 2017! "

Недавно је најавио Бонневилле Боббер, улица Скремблер, улица куп, Т100 и тек треба да се најављени модели ће осигурати наставак пут успеха и одрживог раста за 2017. и надаље.

Да би се одржао корак са овим повећањем потражње, Тријумф активно тражи нове продајне партнере да прошири дилера присуство на кључним тржиштима.