Dom > Novosti > Sadržaj
Абнормал Веар Анд Цоунтермеасуре Оф Моторцицле Радиал Тире
Jul 18, 2017Абнормално хабање и противмерност мотора радијалног гума

Често у возачу у урбаним друмовима ријетко примећује гуму за мотоцикле који се ненормално носи, само је једноставна километража одлучила да ли ће замијенити гуме за мотоцикле, али понекад моторно коло гарантује абнормално хабање скривених опасности. Ја

Често у возачу у урбаним друмовима ријетко примећује гуму за мотоцикле који се ненормално носи, само је једноставна километража одлучила да ли ће замијенити гуме за мотоцикле, али понекад моторно коло гарантује абнормално хабање скривених опасности. Осим нормалне употребе и одржавања радионичког гума Моторцицле, често проверавамо ненормалне услове. Обућа радионичког гума Моторцицле је обично узрокована трењем између гуме за мотоцикле и тла. Покретање, окретање и кочење аутомобила стално се мењају, пребрзо се окрећу, пребрзо крену, претерано кочи, а Радионички гуме за мотоцикле брзо се обрађују. Поред тога, трошење гума у мотоциклу је такође повезано са брзином аутомобила, то брже брзо, моторна гума носи озбиљније, пут такође директно утиче на квалитет моторне гуме трења са земљом, пут је слабији, мотоцикл Радијална гума и клизање у тлу, моторна гума убрзава хабање. Моторни радијални гуме носити изнад су у основи једнаки и нормални хабање. Ако гума за мотоцикле није правилно коришћена или предњи точак није правилно лоциран, то ће узроковати ненормално хабање и хабање, што се назива ненормално хабање, а опште хабање и хабање су следеће:

(1) рано хабање радионичког гума Моторцицле: главни разлог је то што је превише надувана. Одговарајући повећање запремине пуњења мотора Радионичка гума мотор може смањити отпор котрљања мотора Радионичке гуме мотора и уштедети гориво. Али ваш је превелики, не само да утиче на перформансе смањења вибрација моторне гуме, ипак може да прави гума за мотоцикле, смањује се деформација и контактна површина земље, нормално хабање може носити само газећи део централног дела, Формирање ране хабања. Ако изаберете широку гуму за мотоцикле на уском ободу, то ће проузроковати рано хабање у центру.

(2) Радионичка гума за мотоцикл носите превише на обе стране: главни разлог је то што нема довољно капацитета или пролонгираног прекорачења. Када је оптерећење мало или тешко, контактна површина гуме за мотоцикле и тла је велика, чинећи две стране мотоцикла гума контактом са земљом до посла и формирају рани хабање.

(3) прекомерно хабање радијалног гума за мотоцикле: главни разлог је то што је позиционирање предњег точка нетачно. Када је спољни угао тренутног точкића превелик, спољашња страна гуме за мотоцикле формира рано хабање, а унутрашња страна гуме за мотоцикле се формира рано да се носи када је спољни угао премајоран или не.

(4) хабање газећег слоја гуме за мотоцикле се јавља: главни разлог је то што поравнање предњег точка или неправилан положај поремећаја система предњег ослањања, као што је кугла са лоптастом главом, чине нормално окретање котача котача или позиционирање точкова на мотоциклу и мења се у Зупчаност пнеуматика.

(5) абразија појединачних радијалних гума Моторцицле је велика: систем ослањања појединих точкова, савијање дијелова или неравнотежа појединачних точкова могу проузроковати рану хабање појединачних гума за мотоцикле. Након ове ситуације неопходно је провјерити положај точкова, независне опруге и амортизер и смањити циклус помака кола.

(6) хабање радијалних гума за мотоцикле: разлог за тешко хабање и поцеп у појединачним деловима радионичког гума Моторцицле је лоше стање гума за мотоцикле. Када се точак неизбалансираног точка окреће са великом брзином, појединачни делови су под нагибом, трошак се убрзава, а управљање се окреће да се заустави и перформансе контроле су лоше. Ако нађете благу вибрацију у правцу одређене брзине, балансирајте точак у случају ћелавости.

Постављање точкова и балансирање су важни како би се осигурала сигурност и идеална километража гума за мотоцикле. Ако мотоциклични радијални пнеуматик није равномерно ношен, или када је возило преклапање, возило може имати неусклађеност или дисбаланс. Ови проблеми не само да ће скратити живот Радионичке гуме Моторцицле, већ ће утицати на контролу возила, што може довести до опасности. Подешавање гума за мотоцикле је неопходно за добијање најбољих гума за мотоцикле. Можете се позвати на упутства произвођача аутомобила за замену радионичког гума Моторцицле у приручнику. Особа у току студија је предвиђена за сваки од 8000 до 10000 километара, а гума за мотоцикле помера се, чак и ако је мања од 8000 км, ако постоји неправилна хабања Радионичка гума Моторцицле треба прилагодити, истовремено, да провери Позиционирање точкова, благовремено сазнајте за узрок неправилног хабања гума у мотоциклу.

Многи људи размјењују мотоциклистичку гуму или држе начин на који могу спасити провинцију, видјети да је дезен газећег слоја скоро ван видљивости и даље нерадо промјењује, гуме за мотоцикле надограђују додатно побољшавајући перформансе контроле, такођер индиректно повећавају сигурност, иако цијена ниска Апсолутни презир не може, ипак је важан део виталне сигурности живота. У случају поправке гуме за мотоцикле, мора тражити професионалну радњу за поправку, обавијест, мора бити врућа за пуњење, не може спојити траку за рјешавање. У супротном, лако је узроковати старење појаса и других делова гума за мотоцикле, формирање гомиле и угрожавање сигурности вожње. Након поправке, можете ићи на аутопут, али обавезно поставите поправљене гуме за мотоцикле на задњим точковима. Наравно, фетална страна и остала непотврђена подручја имају проблема, моторна гума мора бити напуштена и без поновног коришћења.