Dom > Novosti > Sadržaj
АУССИЕС ГАЛОРЕ У 40. ГОДИНИ СУЗУКА 8 ХОУРС
Aug 16, 2017

Иамаха Фацтори Рацинг Теам је већ трећу годину заредом преплавио горњи корак подијума Сузука 8 сати, када је први пут прешао линију на 40. годишњицу догађаја одржаног у недјељу 30. јула.

Испред 128.000 гледалаца, Кавасаки Леон Хаслам је добио рупу од почетка старта у Ле Мансу и рано тространо борбено вођство између два врхунска финалиста и Мусасхи РТ Харц-Про Хонда тим - који је укључио Ауссие Јацк Миллер, Такуми Такахасхи и Такааки Накагами - прекретница је дошла када је Ловес прошао Милера у необичном сису кола у другом сату. Након тога тим никада није био на челу.То је дух

Покренути након трагичне смрти возача издржљивости Антхони Делхалле раније ове године, Антхони Делхалле ЕВЦ Спирит Тропхи се награђује на крају сваког кола ВЕЦ-а за било који тим или јахач, било да је аматер или фабрички подржан, који ради нешто значајно током трке. Тим Иосхимура Сузуки у саставу Ауссие Јосх Броокес, Силваин Гуинтоли и Такуиа Тсуда покупили су гонг у Сузуки након своје галлантне борбе од несрећа на почетку трке. Тим, који се квалификовао на трећем месту, на крају првог сата нашао се на 60. месту. До краја секунде добио је 25 позиција, а до краја трећег сата седели су на 28. месту. На пола пута, трио је постављен 19. и наставио је да копа све до осамочасовног клатна застава, где су постали врло веродостојни седми.