Dom > Novosti > Sadržaj
Основна знања о Цити Моторцицле Тирес
May 27, 2017

Основна знања о Цити Моторцицле гума

Град Мотоцикл гума Од вашег аутомобила, произвођачи на одредбама природе гума, пречника, вхеел рим величине. Али гуме су потрошни материјал, док су точкови почели да носе на њему, брзину хабања и многих фактора. Живот исте гуме варира у зависности од површине пута, оптерећење, технологија је покретачка, ниво одржавања и одржавање. Стога, када је гума за одређене километраже, треба да се замени. Обично, жлеб гума не сме бити мања од 2мм, иначе, због лошег грип изазване појавом страни листић у угловима, може бити пробијања при великој брзини и других опасних несрећа. Они се односе на сигурност живота возача, требало би да буде високо вреднована.

Ако желите да се око тајних гуме, може се поделити на унутрашње гума и тјублес гуме (обично поправити мастер рекао је вакуум гума) два. Принцип тјублес гуме је да задржи ваздух у унутрашњој цеви, не захтева прецизну контакт између гуме и обода. Чак и ако је притисак ваздуха је ниска, не брини за гуме ће отпасти од волана, што доводи до цурења ситуације. Дакле, постоје гуме гуме су у широкој употреби у коришћењу фелни и жице теренска возила и америчке улицног аутомобила. Тјублес гуме, принцип је употреба челика обода (РИМ) од обода и ивице пнеуматика посебне структуре, ваздух затвореној у трупу. Ова врста гума, чак и ако страно тело убо, ваздух неће одмах нестати, и поправка гума је такође веома погодан, тако да веома популаран са пријатељима. У последњих неколико година, тјублес гуме су постепено користе у редовном мотоциклу. Може се видети да су две врсте пнеуматика имају своје предности.

Град Мото гума Нормално, квалификовани гуме су означене са спецификацијама, максимално оптерећење, на надувавање унутрашњим притиском, стандардних ободом и имена заштитног знака и правцима. Као што је гума је означен са 90 / 90-18 51С, где је први 90 представља ширину 90мм; "/" После 90 тај стан ратио (%), односно висина од 90% ширине; 18 указује да је унутрашњи пречник гуме је 18 инча (1 инч = 2.54 цм), а неки гуме не указују на раван однос, онда је стан однос 100%, то јест, ширина је једнака висини *.

Одржавање и нега гума

Град Мотоцикл гума са квалификованом гуме, можете да нека ваш добар коњ за вожњу ван. Можда, многи Мо пријатељи фокусира само на одржавању мотора и изгледу, док игнорисање одржавање пнеуматика, чиме се смањује век гума, повећана у својој потрошњи изнад њега. Стога, савладају неке одржавање и одржавање малог здравог разума, не само да смањити трошкове, али такође може да смањи ауто због проблема гума које је донела многе невоље.