Dom > Novosti > Sadržaj
Градски мотоциклисти за одржавање гума
Jun 30, 2017

Градски мотоцикл одржавање гума Раидерс
Преглед
Током процеса вожње, као "ауто стопала" гума Цити Моторцицле, попут људи који су прошли кроз свако место, доживјели су различито место, сусрели се с различитим ситуацијама, тако да се власник фокусира на провјеру положаја урбаних мотоциклистичких гума, било да Ако се пронађе, да се очисте у времену, ако се не брзо чисти, поред аута ће се аутоматски пасти, неки ће полако "ерозирати" урбане мотоцикле гуме, све више и дубоко, Када ће у одређеној мјери пропуштати гуме Цити Моторцицле, што резултира у урбаним мотоциклима гурне цурење гума итд., Које могу вјероватно изазвати властити ризик.
Правовремена замена
Прво: свеобухватно чишћење аутомобила, посебно фокусирање на чишћење гума Цити Моторцицле гума, ако је површина гуме Цити Моторцицле поклопац муља, лако је покрити газећи слој газећег слоја, чишћење је да проверите гуме Цити Моторцицле Вхеелс Постоји седимент, сечење, подизање и други услови, уколико се утврди да су гуме мотоцикла мотоцикла одмах замењене.
Друго: Ако откриће урбаних мотоциклистичких гума постане озбиљно хабање, учиниће сила кочења аутомобила, како би се спријечила таква ситуација, најбоље је замијенити.
Треће: проверите да ли је пнеуматски вентил Цити Моторцицле гумени производ, када гума постане тамно црвена, што указује на то да се вентил старио, не може гарантовати добру затегнутост ваздуха, што је најбоља замјена.
Провјерите стање
На дугачкој удаљености аутомобилом у аутомобилу мора доћи до судара, велике брзине, брзог окретања, наглог кочења или преко препрека, итд., Урбане мотоцикле гуме ће бити због таквих проблема и изгубити равнотежу. Због одступања возила, удараца или неуједначеног хабања точкова (познато под називом "једење"), који утичу на сигурност у саобраћају.
Проверите притисак у гумама
Откривање притиска гума у урбаним мотоциклима је најважнији део свакодневног одржавања урбаних мотоциклистичких гума, не само да би требало да се уради у пјешачким леђима. У свакодневној вожњи треба развити редовну (пожељно 1 недељну проверу) проверити притисак у гумама добрих навика, сигурносни ризик елиминисан у пупољу. Проверите да ли притисак у пнеуматицима треба да се изводи у стању хладног гума. То је због тога што гуме Цити Моторцицле због температуре при вожњи, притисак пнеуматика ће бити већи од стварне вредности, онда ако притисак у гуму смањује гуме, хлади притисак у гумама након недостатка.
С обзиром на то да је позиција погонског кола аутомобила другачија (предњи или задњи погон) и управљач и други фактори, што доводи до урбаних мотоциклистичких гума пре и после истрошености точкова. Дакле, у циљу добијања најбољих услова хабања урбане мотоциклистичке гуме и дужег вијека, неопходне су гуме Цити Моторцицле. Молимо погледајте упутство за употребу водича за гуме Цити Моторцицле. Имајте на уму: Приликом подешавања правца гума Цитицицле мотоцикла обратите пажњу на пажљиво посматрајте смер вожње точка показивања смера ротације стрелице точка. Након подешавања осигурати да је правац ротације исправан.