Dom > Novosti > Sadržaj
Градско складиште гума за мотоцикле треба да обратите пажњу на важне детаље
Oct 11, 2017


Гуме Цити Моторцицле су углавном чврсте гуме, јер чврсти пнеуматици неће бити опасност од пункције производа, а оптерећење је такође велико, како би се омогућило да сви на Цити гума имају више разумевања, а онда ћемо представити Цити Моторцицле гуме за складиштење:
1, Цити Моторцицле гуме треба ускладиштити у складишту, библиотеку која се одржава сувим, вентилацијом, како би се избјегла експозиција.
2, унутрашња цев за одвојено складиштење, треба напунити одговарајућом количином ваздуха. Када висите на полукружном дрвеном раму, окрените торбицу на редовној основи и не савијте га равно или стегните.
3, гуме или сетови Цити Моторцицле гуме треба поставити, стриктно је забрањено и сложено кроз вјешање срца. Гума за велике градске мотоцикле доступна је само на једној етажи, средњој и малој гуми Цити Моторцицле. Окрените свака два месеца.
4, Цити Моторцицле гума треба да буде далеко од топлоте, опреме за производњу енергије и производње озонских локација. Не мешати са уљима, лаким предметима и хемијском корозијом.
5, испоручена гума Цити Моторцицле, не са уљима, запаљивим материјалима, хемијском корозијом и другим мјешовитим, а покривена је церадом како би се избјегла сунчева свјетлост или киша. Мора се подесити транспорт на даљину.
6, гуме Цити Моторцицле требало би да буду ускладиштене на картицама за складиштење, записе о типу гуме Цити Моторцицле, спецификацијама, нивоима, етикети, производњи и складиштењу, према производњи и складиштењу у серијама, прво на првом месту, на наређењу за кориштење.
Ако се гума Цити Моторцицле мора спремити одвојено, попуните одговарајућу количину ваздуха. Када висите на полукружном дрвеном раму, не савијте се равномерно или стакло, већ и према роковима. А унутрашња цев истог складишта, пнеуматика или сетова Цити Моторцицле гума не може бити равна, а не сједити срце виси, да стоји; и, за велику гитару Цити Моторцицле, његова једина једнодневна легислатива, гума Цити Моторцицле мала и средња величина је обећала да ће удвостручити под, свака два месеца да се помера једном.
Гума за градске мотоцикле Захваљујући продуженом раду на терену, гума Цити Моторцицле је део највећег прибора у прикључку виљушкара и неће се користити када се у одређеној мери носи. Наравно, рекли смо да се степен хабања не труне у шљаку може се променити. Компанија за виљушкаре Вас подсјећа да када се појави гума Цити Моторцицле потребно је замијенити сљедећи феномен:
Нормална употреба животног века Цити Моторцицле је 4,5 године. Пошто газећи слој гуме ће бити дуготрајан и старење, након 5 година чак и ако је хабање газећег слоја такође врло мало да би се заменило најбоље. И многе мале пукотине су узрок пункцијских подстицаја. Живот гума Цити Моторцицле ће се разликовати у зависности од гумене формулације гуме Цити Моторцицле и околине аутомобила и возачких навика. Дакле, ово захтева од возача да вози неко време у уобичајеном аутомобилу, старење гума Цити Моторцицле је такође знак површине газећег слоја делова углавном са стране рамена или рамена и других делова почетка привременог сунца и киша ће пустити гумену површину. Постоје мале пукотине у петљи, ове пукотине указују на то да су носивост и квалитет градске мотоцикла у овом тренутку почели да падају како би смањили ризик од пункције најбоље ране замјене.
Поред старења. Да бисте указали на стварно хабање гуме Цити Моторцицле. А због недостатка сигнала за хабање Цити Моторцицле гума такође може да користи калибар (или наменски обрасци гума за градске мотоцикле), Цити Моторцицле гума је такође природна хабања, тако да ће гуме компаније за виљушкаре у фабрици бити означене испред граница хабања гума Гума Цити Моторцицле, која има дубину рова мања од 1,6 мм, више се не може користити, јер се вода и перформансе гуме Цити Моторцицле знатно смањују. Осим тога, ако је гума Цити Моторцицле поправљена три или четири пута, онда је предузеће за виљушкаре предложило да желите најбољу гуму за градску мотоциклу на точковима без погона или задњег точка како бисте смањили ризик од пункције.