Dom > Novosti > Sadržaj
Даинесе И АГВ Партнери Са Ски Рацинг Теам ВР46 За 2017 Рацинг Сезона
Feb 16, 2017


Даинесе и АГВ су објавили четири године-покренут партнерство са Ски Рацинг Теам ВР46 за такмичарске сезоне 2017 који почиње 26. марта са Катар ГП је. Ово партнерство ће помоћи компанији Даинесе и АГВ од главе до пете сигурност до младих италијанских возача Франческо Багнаиа Стефано Манзи Андреа Мигно и Ницол Булега у Мото2 и Мото3 првенству.

У Небо Трке тима ВР46 возача ће се вратити на стазу заштићеног Д-ваздух, у ваздушним јастуцима који представља ДАИНЕСЕ стате-оф-тхе-арт технологију, првом који се носи у току Светско првенство већ почев од 2007. године.


Захваљујући електронској платформи и на алгоритам, мозга и истинског интелигенције система Д-ваздух је у стању да детектује опасне ситуације и активира у случају високе стране и ниске страни са гимнастика. Д ваздух надувава посебне јастуке око тела јахача, који покрива врат, рамена и цолларбонес. Власнички 3Д Даинесе ваздушни јастук је срце система. Захваљујући интерном структуром од микро-влакана, ваздушни јастук развија на контролисан ширине преко своју пуну дужину и обавија око тела јахача, пружајући истовремено максималну заштиту и удобност. Патентирани ваздушни јастук је јединствен и разликује се од свих осталих ваздушних јастука који се користе у аутомобилској индустрији.


"То је са великим ентузијазмом који ће Даинесе и АГВ подржи Ски Рацинг Теам ВР46 и за 2017 сезону", изјавио је Фабио Мунер, Расинг и стратешка партнерства директор Даинесе групе. "Важно је да се обезбеди ове возача, праве средства италијанске мото тркама, са најбољим заштитним технологијама. Ове године смо дупло категорије и бицикле. Удвостручио смо наше напоре, али је са двоструко-задовољство да подржи ове младе перспективне италијанске јахаче, пружајући им техничку опрему која омогућава да негују свој таленат током дугог и захтјеван сезони Светског првенства. Ово је само још један потврда да је посао заједно Ски, Валентино Росси , Даинесе и АГВ је брзо доноси наше возаче да истичу у међународној арени. "