Dom > Novosti > Sadržaj
Како изабрати мотоцикл за властиту мотоциклистичку гуму
Aug 09, 2017

Како одабрати мотоцикл за сопствену радионичку гуму мотора
Ауто верни постепено почињу да схватају важност Моторцицле Радиал Тире. Као нови аутомобил (поготово половни аутомобил) након једне од три највише вредних инвестиција (1 за филтер за уље, 2 за добар моторни радијални тир, 3 за проналажење професионалних техничара који су прилагођени виси), добар моторни радијални пнеуматик на возилу Утицај перформанси је огроман, далеко већи од укупног излучивања Шкорпиона, то звучи високо, уствари утицај на улицу / планину јако је улагања.
Иун је, овај Хенгпинг нам мора помоћи. Недавно су амерички професионални мотоцикли за мотоцикле Моторцицле УСА и Сједињене Државе највећи мотоциклистички прибор и опрема за куповину опреме Моторцицле Суперсторе колекција много радне снаге и материјалних ресурса за тестирање упоређивања: са 14-годишњим Сузуки ГСКС-Р1000 у двије нумере , учинити За период од два дана, укључујући и тржиште скоро свих брендова спортске радионичке радионице за мотоцикле.
Као серија чланака о мотоциклима радијалних гума, разговарајте са вама о томе шта је добро (спортско, спортско путовање) мотоцикла мотоцикла разумијевање гума; сутра или сутра, спојићу резултате теста Моторцицле УСА и Ваше сопствено искуство вожње како бих препоручио два сета радионичке гуме за мотоцикле; последња ће бити како да користите, одржавате и ажурирајте туторијал за савете за радионичку гуму Моторцицле.
Које карактеристике су добре (спортско, спортско путовање) мотоцикла радијалних гума
Пре него што погледате следећи текст, прво морате запамтити да: ниједан Моторцицле Радиал Тире неће бити савршен, произвођачи у циљу постизања одређеног аспекта перформанси дизајна мотоцикла на почетку биће сврха компромиса, као корисник, морамо научити компромис. Најскупљи, професионални тркачки возач који ће користити, па чак и други кажу да добре гуме нису нужно за вас је најбољи избор. Задовољите своје потребе јахања, најпогоднији за ваш мод за јахање је најбољи фетални гум
Моторна радијална гума су једини мост који повезује пут са возилом.
На мотоциклу, гума за мотоцикле и површина за контакт са земљом нису ништа друго до величина банке, тако да је у ограниченом простору за мотоцикл на руци, како правилно одабрати и користити Моторцицле Радиал Тире, постали врло важни.
Величина гуме за мотоцикле
Приликом избора мотоциклистичког радног гума, прво би требало да изаберемо и сопствена возила која се подударају са величином Радионичке гуме за мотоцикле.
Прекомерна величина радијалне гуме за мотоцикл ће смањити брзину возила, као и кретање глатке површине. Превелика количина радијалног гума за мотоцикле ће утицати на стабилност возила и приањање.
Који су ликови на радионичкој гуми Моторцицле?
Свака гума за мотоцикле на зиду пнеуматика поред марке Моторцицле Радиал Тире има пуно карактера, прочитајте ове карактере ће бити у стању да боље разумеју овај моторни радијални гуме.
Моторна радијална гума су потрошни материјал, обично су ознаке за хабање мотоцикла у мотоциклистичкој трци за гуму, за малу гама, када гума за мотоцикле до одређене мере носи трење који носи означене удубљења.
Када се утврди да су истребљење исцрпљене, то значи да замена радијалне гуме за мотоцикле, ако се не замени радијална гума мотоцикла, и даље конзумира, могуће је изложити моторни слој структуре гуме, узрокујући пункцију и утичући на сигурност у саобраћају.
Трке гума за пнеуматике (плешавим гумама) јер нема газећег слоја, ознаке за хабање су мала рупа уместо изненада, када гума за мотоцикле носи да пронађе малу рупу, то значи да замена Радионичке гуме Моторцицле
Тамо где ознака хабања има и друго значење, у име бољег држања гуменог слоја је истрошен, приањање ће бити значајно смањено.