Dom > Novosti > Sadržaj
Како детектовати пневматике са гумама за радне моторе
Oct 11, 2017


Трактор је врло уобичајени прави проблем са спортским радионичким мотоциклом, али понекад нокти у гуме нису се извлачили, једноставно представљају цурење, генералне власнике једноставног немарности овог проблема, али тако дозволите цурење гума Спорт Радиал Моторцицле за поправку речи ће постати сигурносни ризик. Потребан вам је власник времена самоотисавања пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле, рано откривање проблема.
Метод аутоматског тестирања пнеуматике радионичког мотоцикла:
1, било је ноктију и другом страном телу
Спортска радијална моторна гума је најчешћа штета проузрокована пункцијом стране тијело, укључујући вијке, нокте, жицу, дијелове стакла и тако даље. Ове оштре ствари ако се кравата ране формира мањег цурења гума Спорт Радиал Моторцицле. У овом тренутку може се пронаћи само пажљива истраживања спортског мотоцикла у изгледу страног тела, ако се дубоко крије, можемо видети плочу Спортс Радиал Моторцицле-а, поцепати мало воде, оштетити локално, бубљати ће се и чак обесхрабрити звук.
2, гума за спортске радијалне мотоцикле поред оштећене
Ако власник не обрати пажњу на паркирање, пнеуматик Спорт Радиал Моторцицле може да се обрће на зубе на цести, да умањи број пута формира пнеуматику Спорт Радиал Моторцицле поред оштећеног, чине цурење. Али и формирање пакета пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле, додајте ризик од пункције. Спортска радијална мотоцикла се може видјети директно на страни оштећеног, уколико се оштећења или бубњеви морају што пре заменити нова пнеуматична гума за спортске радијалне моторе.
3, деформација главчине
Ако сте сада путничка аутомобилска гума Спортс Радиал Моторцицле Да бисте спречили цурење, чвориште и спортска радијална мотоциклистичка гума су чврста. Ако је точак деформисан, то ће утицати на пнеуматику Спортског радионичког мотоцикла који се уклапа уз чврсто, стварање цурења гума Спорт Радиал Моторцицле. Ако је гума Спортс Радиал Моторцицле тежак, видимо га са трљањем око. Ако немате слику, потребно је да се гума Спорт Радиал Моторцицле истоварује у пнеуматику Спортски радијални мотоцикл и средиште конвергенције заливања, постоје у случају локалних деформација чворишта стварање цурења.
Због тога што је тежак проблем спортске радијалне мотоциклистичке гуме комплекснији, а као власник, свакодневни аутомобил више пажње посвећује ситуацији пута, што је могуће мање лош пут, а не на зубима, често истражују здравствени статус гуме за спортске радијалне мотоцикле, смањите шансу за гуму Спорт Радиал Моторцицле. Ако откривање цурења, благовремени самотест, може такође смањити време за поправку, али и да спречи неки новац у црној боји.
Генерално, нормална употреба спортског радијског мотоцикла је од четири до пет година, након пет година, чак и ако је хабање газећег слоја такође врло мала и најбоља замјена, јер ће гума газећег слоја бити услед старења и старења, а многи мали Пукотина је узрок пункције.
Спортска радијална моторна гума је еластични гумени производ у облику прстена који је заснован на различитим возилима или машинама. Обично инсталирани у металном платну, могу да подрже тело, утицај спољашњег удара, да остваре контакт са путевима и да осигурају возачке перформансе возила.
Према гумионој формули гума Спорт Радиал Моторцицле, животна средина возила и возачке навике различитих спортских радијалних мотоцикала ће бити различити. Дакле, ово захтева од нас да возимо више од неког срца, старење пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле је такође знак. Као што су дијелови за старење газећег слоја углавном су са стране рамена или рамена, а други делови ивица су почели да се појављују, дугорочно сунце и киша ће учинити да се гумене површинске пукотине појављују мале, а квалитет је почело да опада, како би се смањио ризик од пункције најбоља рана замена.
Осим старења, гума Спорт Радиал Моторцицле се природно носи. Тако ће фабрика Спортски радијални мотоцикли у фабрици бити означена испред границе хабања бочне стране како би се показало да гума Спорт Радиал Моторцицле стварно носи и руши ситуацију. За пнеуматику Спортски радијални мотоцикл без ознаке за хабање, можемо такође мерити помоћу чахуре, пнеуматик Спорт Радиал Моторцицле са дубином жлеба мање од 1,6 мм више се не може користити јер су одводни учинци и отпорност пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле гума Бар перформансе ће бити значајно смањене. Осим тога, ако је пнеуматик Спортски радијални мотоцикл поправљен три или четири пута, препоручујемо вам да ову пнеуматику Спортски радијални мотоцикл пребаците на погон без погона или на задње точкове како бисте смањили ризик од пункције.