Dom > Novosti > Sadržaj
Како судити када би радионичка гума ММоторцицле требала бити замијењена
Jun 14, 2017

Како судити када треба замијенити радијални гуме мМоторцицле

Између пнеуматика у мотоциклима сви знамо да је у нормалној ситуацији потребно да озбиљно трошимо на време да се припремимо. Тада би требали бити како процијенити када би га требао замијенити Ксиаобиан вам дати да објасните:

Једноставан приступ је да се погледа узорак хабања, као и рамена за гуме за мотоцикле, зид зида је велика оштећена површина или бубањ. У ствари, у овим ситуацијама појављују се мМоторцицле Радиал Тире, а ауто окружење, као што је кућа за куповину приградског аутомобила, на целом путу постоји део неплочног, услови на мМоторцицле радијалном гуму су одличан тест, Дакле, мМоторцицле Радиал Тире носи више него само у граду много више саобраћаја. Дакле, мМоторцицле радијална гума за научне и прецизне инспекције је неопходна. На дну газећег слоја мотоцикла - "▲" налази се ознака за хабање, без обзира да ли носи или не показује да ли би требало замијенити радијални гуме мМоторцицле, а ако је ознака "▲" истрошена, овај мотор Гума треба заменити у времену. Ово је типично хабање гума у мотоциклу, јер поред хабања модела остали дијелови гума за мотоцикле нису оштећени, постоји таква ситуација око 4 до 5 милиона километара, ако су услови на путу добри, време аутомобила Мање, Ова ситуација може бити одложена око 10.000 км или више.

Ципеле могу носити пуну или једноставно бацати и купити пар нових, али вољени ауто мМоторцицле Радиал Тире се појавио оштећен, поред правовремене замјене, морате пронаћи добар разлог. Пошто проблеми са гумама мотора обично нису замењени само могу бити решени, динамичка равнотежа точкова је такође ефикасна значи да ће нова гума наставити да носи и руши.

Радионичка гума ММоторцицле у смислу права да се заиста заиста заплаши ах, дилера и произвођача да се избацују између одговорности.

Као гарантни период мМоторцицле Радиал Тире, захтјеви стандарда, кориштење мјера предострожности и других информација и потрошача су уско повезани са аутомобилом три пакета прописа јасно захтијевају "лако носити дијелове осигурања квалитета од стране произвођача изразити у три паковања Доказа. " У три торбе доказа, поред три паковања треба обележити период важења, али такође треба навести валидност три паковања почетног времена израчунавања, али и стандарда о штетности, кориштења мјера предострожности и других -политика услуга, информације које се исказују потрошачима, потрошња Можете изабрати бесплатну замјену делова за хабање и одјећу. Дакле, постоје три пакета прописа пратња, када ауто и мМоторцицле Радиал Тире имају проблема, али не и Бао Бао Бао, могу се користити само у случају аутомобила и мМоторцицле Радиал Тире, од стране потрошача џепан случај случаја обилује.

У аутомобилу се три пута унапријед нису појавиле три кутије политике, 4С продавница често "основа аутомобила и мМоторцицле радијалног гума су потрошни материјал" одбијене да мМоторцицле Радиал Тире обухвате гаранцију квалитета, већ само да замене сервис мотоцикла, када је мотор Проблеми са гумама, Дилер ће бити прва "лопта" ударана произвођачима гума за мотоцикле, произвођаче са разним изговарањем да се "лопта" врати потрошачу