Dom > Novosti > Sadržaj
Повећати развој индустрије радијалних гума за моторе, напоре за макро-контролу
Sep 11, 2017

Повећати развој мотоциклистичке радијалне гуме, напоре макро-контроле
Имамо напајање на трансформаторској страни напајања, теоретски у секундарној излазној снази и оригиналној улазној снази исте величине. У трансформаторској примарној и секундарној страни има такав однос: то јест, на трансформаторској страни оригиналног улаза високог напона и мале струје напајања, секундарна страна ће добити ниско-напонску високу струјну снагу исте снаге. Због тога, све док примарна контрола улазног напона може контролисати величину секундарне стране тренутне величине, Моторцицле Радиал Тире може контролисати температуру грејања жице.
Као иу производном процесу, брзина траке за вучу није увијек константна брзина, када се брзо, понекад зауставља, захтева промену брзине цртања жице, правовремено подешавање величине управљачке струје, тако да температура жице да задовољи технолошке захтеве, штеди енергију. Да би се олакшала прецизна контрола температуре загревања жице, може се користити "аутоматски термички уређај за праћење", тако да цео систем грејања у затворени систем ради побољшања стабилности температуре. Разговаралићемо о технологији тиристорског претварача да би се контролисала величина тиристорске излазне струје, како би се постигла сврха контроле температуре гријања жице. Ово је такође изводљивији метод. Два начина за подешавање струје, начин прилагођавања струје трансформатором је релативно једноставан; Тиристор за подешавање тренутне методе је сложенија, кошта вишу од методе прилагођавања трансформатора. Два метода су заснована на кориштењу специфичних околности. И повећање развоја индустрије радијалних гума у ​​мотоциклу, напорима за макро контролу или не само на тржишту кинеског мотоцикла радијалних гума ће неизбежно постепено бити нека од снаге бренда познате заједничке компаније и предузећа у потпуности у ерозији, аи ови произвођачи ће користити кинеску производњу радијалних гума за моторне радове ниским повољним факторима у овој великој производњи за извоз Моторцицле Радиал Тирес-а, што ће несумњиво утицати на домаћа предузећа у будућем развоју извоза Моторцицле Радиал Тире. У том смислу, требало би да будемо потпуно размишљани, и што је пре могуће, да предузмемо делотворне мјере или изгубимо прилику за развој великог жаљења.
Ове године у марту, Удружење гумарске индустрије Кина објавило је прву зелену аутокиселинску стандардизацију "Зелени моторички радијални гуме" техничке спецификације ". Спецификација предложила је техничке индикаторе за чишћење производње, загађиваче воде и границе емисије загађујућих материја, препоручио 18 производних процеса производње зеленог мотора у мотоциклима.
Директор техничке и економске комисије за кинеску гумарску индустрију Жу Хонг, недавно је у тумачењу техничких спецификација "Зелени мотоциклични радијални пнеуматик" истакао да је "норма" за развој предстојеће кинеске класификације о моторном радионичком тиру и ознака закона поставила техничку основу.
Жу Хонг открио је да је у току рад на развоју бројних радова на развоју животних стандарда индустрије мотоцикла.
"Систем индексирања производа за чистију производњу гума за мотоцикле", припрема извештаја биће завршена у октобру ове године, а Национална комисија за развој и реформе ће бити пуштена у целокупну индустрију након имплементације "зелених техничких спецификација за моторе радијалних гума" током суђења свим аспектима сакупљања и резимеа у новембру, да попуне и изнесе ставове и сугестије како би наставили са побољшањем "техничких спецификација за зелени мотоцикл"; зелене сировине усмеравају припрему рада у децембру, а објављивање приручника о заштити животне средине; Зелени мотоцикли Радијални системи за означавање пнеуматских гума технички индикатори, стандарди класификације, методе испитивања и сродне процедуре, лабораторијска сертификација у затвореном и на отвореном и други релевантни документи биће завршени до краја 2015. године.
Подразумева се да су, поред индустрије радионичког гума у ​​мотоциклу, гумарска индустрија у другим подсекторима такође укључена у удружење стандарда самодисциплине "еколошки прихватљивог гуме".
Удружење китајске индустрије гумарске индустрије Свеобухватни искоришћавање отпадних гума генерални секретар Цао Кингкин рекао је почетком августа удружење према регионалној дивизији, организацију више од 10 рециклираних производа за производњу гуме у индустрији гуме и обновљивих извора нафте и кемијске индустрије Центар за надзор и инспекцију квалитета обезбеди садржаје рециклираних пластичних узорака (ПАХс) у границама захтева за празнином, а затим погледати на "обновљиву гумарску индустрију, ниво процене чисте производње", како би тражили ставове индустрије .