Dom > Novosti > Sadržaj
Познавање спортских радијалних модела гума за моторе (детаљно) вреди посјетити
Aug 09, 2017

Познавање модела пнеуматика за спортски радијални мотоцикл (детаљно) вреди посјетити
Први део основних знања пнеуматике Спорт Радиал Моторцицле
Прво, основно знање пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле
Од вашег аутомобила, произвођачи према одредбама природе гуме, пречника, величина обима точкова. Али гуме су потрошни материјал, све док су точкови почео да носи на њему, брзину хабања и многе факторе. Живот исте гуме варира у зависности од површине пута, оптерећења, технологије вожње, нивоа одржавања и одржавања. Због тога, када пнеуматик до одређене километраже, треба га заменити. Уобичајено, жлеб гуме не сме бити мањи од 2 мм, у супротном, због лошег приањања узрокованог клизањем у угловима, може доћи до велике брзине вожње и других опасних несрећа. Ови су повезани са сигурношћу живота возача, требало би да буде високо вреднован.
Ако желите бити грубо класификоване гуме, може се подијелити на унутрашње пнеуматике и пнеуматске гуме (обично поправити мајстора рекли вакуум пнеуматик) два. Принцип пнеуматских пнеуматика је да задржи ваздух у унутрашњој цеви, не захтева прецизан контакт између пнеуматика и обода. Чак и ако је притисак на ваздух низак, не брините да ће гума пасти са волана, што доводи до цурења ситуације. Дакле, постоје гумене цеви које се широко користе у употреби фелги и жичара теренских возила и америчког уличног аутомобила. Гумене гуме, принцип је употреба челичног обода (обода) обода и ивице гуме посебне структуре, ваздух заптивен у труп. Овакве гуме, чак и ако је страно тело избодило, ваздух неће одмах нестати, а поправак гума је такође врло згодан, тако је врло популаран код пријатеља. Последњих година, гуме без тубуса постепено се користе у обичном мотоциклу. Може се видети да две врсте гума имају своје снаге.
Обично су квалификоване гуме означене спецификацијама, максималним оптерећењем, надувавањем унутрашњег притиска, стандардним ободима и називима и упутствима заштитног знака. Као што је гума означена са 90 / 90-18 51С, где први 90 представља ширину од 90мм; "/" послије 90 тај равни однос (%), односно висина од 90% ширине; 18 показује да је унутрашњи пречник гуме 18 инча (1 инцх = 2,54 цм), а неке гуме не указују на равно, онда је равноправни однос 100%, односно ширина је једнака висини *.
Друго, куповину пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле
Пошто су гуме Спорт Радиал Моторцицле потрошни материјали, стога је замена гума за Мо пријатеље већ дуго била уобичајена. Као предњи и задњи точкови различите силе, хабање на задњим точковима је увек веће од предњег точка. Генерално за две гуме пре него што им је потребно заменити предњу гуму, или за неколико унутрашњих цеви пре него што је потребно да промене гуме. Дакле, како купити квалификоване гуме? Можда се суочите са мотоциклом са широким спектром гума које не можете да започнете.
Код избора пнеуматика спецификације не смеју бити погрешне, чак и ако је ширина пнеуматика ужа, спецификација се може користити, али ако су спецификације погрешне или нису инсталиране или су инсталиране превише слободне, не могу се користити. Да ли то узрокује непотребне економске губитке. Да бисте утврдили исправне спецификације, требало би да узмете у обзир ширину гуме, аутор сматра да, ако економија дозволи, покушајте да купите широк спектар гума, јер широке гуме и контактне површине на површини, силе погона и силе кочења, тако да се перформансе мотора добро играју, побољшавају стабилност вожње, удобност и сигурност. И коначно морати погледати газећи слој и газећи слој је и даље важан индикатор перформанси пнеуматика, облик газећег слоја одређује његово одводњавање и пражњење других отпадних дијелова, али и утјецао на његову грипу. Због тога је веома важно одабрати одговарајућу газду. Истим спецификацијама пнеуматика постоји десетине газећег слоја, генерал треба да се заснива на стварној ситуацији Мо Пријатељи да бирају одговарајућу газду. Ако често на планини или путу муља, снијега, леда и других путева на путу, требате одабрати широк тибијални жљеб и дубоке газећи слој газећег слоја газећег слоја, јер су гуме дубоке и широке, у точковима окрета, дужине на улогу центрифугалне силе која олакшава ред воде и других остатака, тако да гуме имају бољи контакт са тлом. Ако често путујете на пут, требало би да изаберете тибију да затворите неке, као што су прстен, стрелица и тако даље. Ова гума на путу приликом вожње са контактном површином на земљи може учинити вожњу више од других гума. Добри услови пријатеља Сједињених Држава могу одабрати високе грипове гума, иако је стопа хабања гума висока, али је добра перформанса добра гума, без обзира да ли је дренажа или адхезија веома добра, то је сигурносна гума.