Dom > Novosti > Sadržaj
МотоГП, Пхиллип Исланд тест
Feb 16, 2017

"Данас смо имали доста напоран дан, јер смо радили доста са мотором - која се разликује од оне коју смо овде користи прошле године", рекао је Маркес. "То може да каже да смо морали да се прилагоде све и током јутра смо доста времена провели у кутији. У поподневним сатима смо нашли базу подешавања са електроником, али још увек имамо посла на томе. Ја сам брзо, али као у Малезији, желимо да добро истражити како се то ради. Такође смо радили на постављању и уопште то је био позитиван дан. Време је такође била добра - увек важно - и надамо се да ће остати исти у наредна два дана ".

Иако је дан почео грубо Мовистар Иамахиним Валентино Росси, светски шампион девет времена искупио и пуцао до другог на радне листе.

"То је био добар дан, ја сам сасвим задовољан", рекао је Роси. "Почели смо у тешкој начин јутрос. Пре паузе нисам био довољно јак и зато нисам могао гурнути у максимално нисам имао пуно осећања. Добро смо радили током паузе и поподне ситуација променила, био сам мало боље. На крају, са новим гумама, био сам у стању да уради добар круг и друга позиција је позитивна за први дан. Сигурно, имамо још пуно посла, посебно на велике удаљености и надамо се да ћемо имати добру време иу наредних неколико дана. "

Росси земљак Андреа Анноне такође имао тежак јутра, али опет је Тим Сузуки Ецстар возач импресиониран, закључно дан трећи и .492 секунде иза Маркуез.

"Јутрос је било веома тешко за нас", рекао је Виналес. "Тим није могао да пронађе одговарајућу поставку да имају поверења. Сам се борио много. Али онда поподне, променили смо неке поставке и побољшана корак по корак. У завршној фази сам био срећан, јер је машина побољшана, као и осећај бицикл и темпом. Ово је веома позитиван исход, јер то значи да имају способност да превазиђе веома тешке ситуације и претворе их у позитивну. Од сутра, имамо прилику да раде на темпо, као и јединствени учинак у крилу, као и увођење још нека побољшања. Ми смо на добром путу. Мој шеф посада је као нов и ја сам са ГСКС-РР и то је веома важно за нас да уче и да то знају у свом најбољем издању. "

Росси саиграч Маверик Виналес није био у стању да понови топ форму на Сепанг и добио мешају назад у четврти. Али најновији члан МовиеСтар Иамаха екипи је и даље у стању да одузме позитивност од првог дана на Пхиллип Исланд.