Dom > Novosti > Sadržaj
Знање о одржавању радијалних гума за моторе
Jul 31, 2017

Радионичка знања о одржавању гума
Моторне радијалне гуме су један од важних делова шеталишта. Улога радијалног гума за мотоцикле је: директан контакт са путевима, тежина тела; Коришћење његовог гумењака након еластичности, лакоће и дела апсорпције због пута изазваног неуједначеним вибрацијама и шоком; Како би се осигурало да возило носи поуздану адхезију и не клизи.
Радионички одржавање и одржавање главних тачака мотора у мотоциклима су:
1. Задржите радионичку гуму мотора са одређеним надувавањем притиска. Радиални пнеуматски гумени надувавање може одговарати, може учинити да мотоцикл има највећу вучу, стабилност, удобност вожње и дуг животни век. Притисак пнеуматика у мотоциклу Радијатор пнеуматика не само да повећава отпорност на вожњу, повећава оптерећење мотора и потрошњу горива, а понекад и радионичке гуме мотоцикла излазе из обода. Док радијална гума за мотоцикле притиска преко Генералне скупштине да смањи стабилност мотоцикла, коришћење вожње у осећају "скока".
2. Држите мотоцикличну радијалну гуму нетакнуту и газећи чистим Сваки пут након што је аутомобил боље проверити гуме пре и после радионичких гума за мотоцикле, уклоните мале камење уграђене у узорак и друго страно тело. Ако нађете мали ноктију и мало гвожђе, одмах га уклоните и пажљиво проверите да ли је унутрашња цев пробијена.
3. Радионичке гуме за мотоцикле генерално не треба поправљати, јер је топлота након газећег слоја већа од осталих делова, ауто ће бити горе и доле. Поправити унутрашњу цев је најбоље користити метода ватре, у одсуству материјала за подмазивање ватре и уређаја, може се користити и са хладним пуњењем од пластике.
4. Ако често прођете нечисте дијелове, пут који је често расипао раштркано гвожђе и сломљено стакло, како би се спречило да се унутрашња цев не може сломити, може бити опремљена сетом специјалних алата, то су: при бар два, мали цилиндар Један, мали преклопни рез, са лепком са цевчицом, чини број плаценте.
5. Замена унутрашње цеви углавном зависи од степена старења и нетакнутости. Иако је унутрашња епрувета била закрчена, али његова поузданост и без везивања кроз неоштећену унутрашњу цев је значајно смањена. Уопштено се користи за унутрашњу цевчицу од једне године или ради више од осам хиљада километара унутрашње цеви, која би требала размишљати о замени нове гуме. Замените нову цев, најбоље је на спољној површини благо обложена танким слојем талцинског праха, а затим у гуму да направите, тако да можете спречити старење цеви и адхезију са пнеуматиком.
6. Да би се избегло излагање сунцу и контаминирано уље често изложено сунчевој светлости, ултраљубичасто светло ће учинити мотоцикличне радијалне гуме суве, старење, најбоље је зауставити мотоцикл у прашини, сунцу, вентилацији кише или поклопцу аутомобила. За мотоцикле радијалне гуме, али и на ауто бојама, платинг, пластични делови ће играти заштитну улогу. Сада тржиште може купити агенс за чишћење радионичког гаса за мотоцикле, лако га је користити, прскати на слоју на линији. Уобичајени пријатељи могу покушати, заштита радијалних гума Моторцицле је врло велика, посебно анти-УВ, како би се спречило старење гуме. Уље, киселине и алкалије на гумену корозију, и зато треба избегавати мотоцикличне радијалне гуме са овим контактима. Дугогодишњи аутомобил није најбољи за коришћење дрвеног оквира за покретање, како би се спријечио дугачак дио тежине моторног радијског гума, што је довело до деформације.

7. Табела за мерење гуме гума са пнеуматицима у пнеуматицима је неопходна, сто се мозе подијелити на неколико механицких, уља у облику уља, као и притисак на врху и тако даље. Која је најтачнија и дуговјечност уља, цена је и најскупља. Постоји неки електронски ЛЦД екран, цена није врло скупа, индекс је такође врло лако читати, само откупите најбоље и напредније индикаторе на Пар, да би се утврдило да ли је вредност конзистентна, у складу са будућношћу је најпогоднија табела притиска Тире; Али такође обратите пажњу на моћ батерије батерије, када ће недостатак електричне енергије проузроковати да очитавање није тачно.

Прочитајте горњи опис, ваше методе одржавања радионичких гума за мотоцикле морају имати боље разумијевање тога, ако сте заинтересовани за производе наше компаније, поздравите своје посјете.