Dom > Novosti > Sadržaj
Радионичка гума за мотоцикле је незаустављива
Aug 18, 2017

Пнеуматска радијална гума за мотоцикле је незаустављива
Индустрија плоча мотоцикла радијалних гума као моторна радијална гума Индустрија узводно, неизбежно са аутопутем, аутомобилом и мотоциклом Радијална гума индустрија је тесно повезана.
Са континуираним развојем светске ауто индустрије и брзим растом глобалних аутопутева. Све више и више аутомобила вози брже и брже, тако да је квалитет радионичке гуме Моторцицле све више и строжији. Тренутно, Кина је највећа свјетска произвођачка моторних радијацијских гума.
Радионичка гума за мотоцикле је важан алат у процесу вулканизације радионичких гума Моторцицле, што директно утиче на вањску љепоту и унутрашњи квалитет моторних радијационих гума, па чак и на сигурност и удобност живота и вожње. Варијанте укључују, калуп, два калупа калупа (укључујући косу полу калуп за гуме и радијалну полу калуп за гуме). Капсуле и калуп за обликовање (формирање главе) четири категорије и тако даље. Последњих година, брзи развој калупа, нарочито велики, софистициран, сложен и дуг живот у развијању калупа високог квалитета брже од општих производа плесни; професионална фабрика калупа и њени производни капацитети брзо су се повећали, добро опремљени и управљање дигиталним системом је постигао већи напредак; "Три капитала" и брз развој приватних предузећа; реформа акционарских фондова да би се убрзао темпо.
У посљедњих неколико година, производна скала предузећа, технички ниво, знатан дио алтернативног увоза, али Моторцицле Радиал Тире посла и тачност пљуска, квалитета, И свјетски ниво нивоа постоји велики јаз, а калуп између тржишта конкуренција се интензивира.
Међународна професионална компанија за производњу плочастих плоча за моторе радијалних гума за већину породичних предузећа, производња није велика, нема планова за улазак на кинеско тржиште, као што су немачка компанија и Херберт и тако даље. Али Јужна Кореја, Тајван и југоисточна Азија и друга места били су део фабрике калупа за моторе радијалних гума у ​​континенту Кине да би успоставили фабрике, ове компаније су релативно мале, производњу малих бројева радионичких гума за моторе, али неке од компаније са вишим технолошким производима, производи су ушли у Кореју, Јапан и друге земље у фабрику радионичког гаса у Кини.
Пријатељи фармера, купујемо пар ципела али и "царго од три" пажљиво одабрали! Штавише, цена цене возила од око 20% мотоцикла радијалних гума. Купите моторцикалне радијалне гуме сазнајте више, сада молимо Вас да разумете да сте научили правилан начин да купите мотоцикле радијалне гуме.
Једно бирајте гуму за мотоцикле
Кинеске тренутне радијалне гуме за мотоцикле и више до пречника гума мотора, пречника платна, пречника пресека радијалног гума за мотоцикле номиналне величине која представља. Моторни радијални Материјал кабла за гуме је најлон (код Н), рајон (код Р), жица (код Г), памучни кабл (код М) и тако даље. Одабир радијалних гума за мотоцикле, са једне стране спецификације мотора радијалног гума би требале бити у складу са својим властитим моделима, с друге стране треба обратити пажњу на број мотоцикла радијалних гума и врста каблова. Опште моторне радијалне гуме гори се још горе, требало би да се заснивају на избору возила. Исте осовине радионичких гума за мотоцикле би требале бити исти ниво истог материјала код истих произвођача производа, како не би носили неуједначене радијалне гуме мотоцикла. Друго, погледајте лого мотоцикла радијалног гума
Приликом куповине, пажљиво провјерите површину спецификација површине радионичког гума на мотоциклу, фабричко име или локацију, заштитни знак и ниво, производни број и скелетни материјал мотора радијалног гума, структурни код, стандардни обруч и инспекцијски печат, ако је горе наведени садржај јасно Опис описују произвођачи. Али, такође треба обратити пажњу да проверите нове гуме (јасно су из линије кутије) или обновљене гуме, поправите гуме
Три да проверите квалитет радионичког гаса мотора
Пажљиво проверите појаву мотоциклистичких гума без обзира на то да ли су мехурићи, тумори, изглед радионичких гума мотора и унутрашњи зид са или без деформација или оштрих огреботина, делови газећег слоја да ли је деламинација, бочни зид са или без бразде, узорак дислокација; Притискајте гуму око гуме око унутрашњег и спољашњег зида, проверите да ли су каблови бочних страна једнаки, са бежичном главом, изложеном жицом, гумом са или без очигледног конвексног; руком повуците кутију гуменог нокта да бисте видели да ли је еластичан и тешко повући; проверите унутрашњу цев са или без деформације вентила, навој вентила са или без клизања.