Dom > Novosti > Sadržaj
Радионичка гума за мотоцикле купити
Jun 30, 2017

Моторцицле Радиал Тире купити
Пошто су радионичке гуме за мотоцикле потрошни материјали, мењају гуме на Мо пријатељима већ дуго су навикнути на то. Дакле, како купити квалификоване гуме? Можда се суочите са мотоциклом са широким спектром гума које не можете да започнете, након Ксиаобиан удела у мотоциклу радионичког гаса.

Приликом избора пнеуматика, спецификације не смеју бити погрешне, чак и ако је ширина пнеуматика ужа, спецификација се може користити, али ако су спецификације погрешне или нису инсталиране или су инсталиране превише слободне, не могу се користити. То не представља потребу за економским губицима. Уверите се у исправне спецификације, требало би да размислите о ширини гуме, аутор сматра да ако економија дозволи, покушајте да купите широк спектар гума, јер се широки пнеуматици и контактна површина грипирају, тако да може А добар пренос покретне силе и кочионе силе, тако да се перформансе машине за косу добро игра, како би се побољшала глаткост вожње, топлине и мира. И коначно мора да се види дезен газећег слоја, газећи слој је и даље важан индикатор перформанси гуме, облика газећег слоја газећег слоја мотора одређује његову одводњавање и дренажу других остатака према таленту, али такође утиче и на перформансе приањања.
Због тога је веома важно одабрати одговарајући омјер. Исте спецификације пнеуматика су десетине газећег слоја, опште треба да се заснива на пракси Мо пријатеља да би одабрали одговарајући шаблон газећег слоја. Ако често на планини или путу муља, снијега, леда и других путева на путу, требате одабрати широки тибијални жљеб и дубоке дезен газећег слоја газећег слоја, пнеуматике дубоке и широке, а при ротирању точкова, захваљујући улога центрипеталне силе која олакшава низ воде и других остатака, Радионички гуме за мотоцикле тако да пнеуматици буду бољи и додирују ваздух. Ако често путујете на пут, требало би да изаберете неке чврсте гуме, као што су прстен, стрелица и тако даље. Ове гуме на путу приликом вожње помоћу површине за додир са ваздухом могу учинити вожњу мирнијом од осталих гума. Добар услов Пријатеља Сједињених Држава да бирају високе грипове гума, иако је та стопа гуме већа, Моторцицле Радиал Тире, али то је добра перформанса је добра гума, било да је дренажа или адхезија су врло добра, јесте Безбедне гуме.

Надам се да је горњи опис ваше помоћи Ох, искрено се приближавамо купцима, радимо на испуњавању купаца, да освојимо добитнике клијентима, Моторцицле Радиал Тире, да водимо личност купца, ваше задовољство је наш највећи задатак!