Dom > Novosti > Sadržaj
Рукка је Енергатер ГТ Награђени Добар дизајн Награда
Jan 19, 2017
Rukka Energater GTX wins Good Design prize

Фото Љубазношћу Рукка

Са својим стилом, функције и укупном дизајну Рукка Енергатер ГТ је добила награду Гоод Десигн.

Рукка 'а Енергатер ГТ Моторцицле Ридинг гардероба је добила америчку Добар дизајн награду од стране Чикаго Атхенаеум музеј због своје дизајн који нуди заштиту од атмосферских, сигурност и високи удобност ношења.

Rukka Energater GTX awarded Good Design Prize

Фото Љубазношћу Рукка

Са разноврсном конкурсу за добар дизајн награде, Рукка је на врху са својим Енергатер ГТКС мото одијело.

Не мање од 66 година, Цхицаго Роман, један од светских најпознатијих музеја за архитектуру и дизајн, је представљајући не само годишње награде за изузетне архитектуре и дизајна, али и добар дизајн награде, част иновативни производ и графички дизајн у бројним категорије. Ове награде не рангирају само међу најпрестижнијих и признатим признања за индустријске производе, али и међу најстарија у овој области. Конкурс за добар дизајн награду је жестока, јер ова награда покрива широк категорију разних производа, али само најквалитетнији производи са импресивним стилом, функција, и естетика су почаствован ове награде. Пројекти као разноврсна као АРТЕМИДЕ Кадмо лампе и Боеинг 787 Дреамлинер млазом су награђена Гоод Десигн награда.

Rukka Energater GTX outfit wins design award

Фото Љубазношћу Рукка

Енергатер ГТ опрема обезбеђује удобност у свом функционалног дизајна који је био вредан награде Цхицаго Атхенаеум је.

За 2016., музеј примио поднеске од неколико хиљада водећих произвођача и дизајн фирми из 55 земаља пријављују за жељену награду са одабраним производима, укључујући Рукка са Енергатер ГТКС. Висока-профил Жири доделио Моторспорт дизајн тим Рукка са једним и само Добар дизајн награду за производ из области мотоциклизму одећу . То значи да Енергатер ГТ ће постати део сталне поставке дизајна музеја, биће представљен у Гоод Десигн годишњак 2016/2017 и је постављен не само на сајту Цхицаго Атхенаеум , али и на сајту Европског центра за архитектуру арт дизајн и Урбан Студиес . 27. јануара 2017. године, Гоод Десигн награде ће бити званично представљен победницима током свечаности Добар дизајн Нигхт ин Нев Иорк.