Dom > Novosti > Sadržaj
Вештина спортских радијалних гума
Jun 22, 2017

Вештина спортске радијалне мотоцикле
Када точно купујете гуме за спортске радијалне мотоцикле, пре свега, да видите свој оригинални аутомобил, каква је врста гума за спортске радијалне мотоцикле, то је неколико нивоа спортских радијалних гума за мотоцикле, а затим погледајте шта су гуме спортских радијалних гума за мотоцикле Увози? Или домаће? Који је бренд увезен? Која марка је направљена у Кини? Погледајте касније, али погледајте и властиту употребу гумених спортских аутомобила радијалних мотоцикала, који је материјал као колевка спортских радијалних гума за мотоцикле, да ли је рајон? Или најлон? Или жица? Зато што у истом аутомобилу, ако се користе различити каблови као гуме за спортске радијалне мотоцикле, то ће уништити најбољу маневарску способност возила и најбоље искористити перформансе. Овде ћете бити засновани на претходно описаној косој гуми релевантних знања како бисте потврдили структуру трупа. А онда погледајте узорак спортских радијалних гума за мотоцикле. Коси гуме узорка - једноставно као што се генерал може сумирати у три категорије, наиме, глатке линије, пруге и свеобухватни образац (средина дуж линија, обе стране пруга). Изнад ових ствари је јасно након чистог, а затим погледати на властиту употребу првобитних спортских радијалних мотоциклистичких гума дојке како? Да је оригинална употреба спортских радијалних мотоцикала квалитета гума врло добра, тада, према фигури која је. Ако првобитна употреба спортског радијалног мотоцикла није задовољена, на пример, не носити, газећи газећи или узорак није идеалан, онда је овај пут за гуме за спортске радијалне мотоцикле могућност поновног одабира. Ако овај пут за гуме за спортске радијалне мотоцикле у више од два, можете изабрати нови бренд. На пример, две нове гуме, можете ставити нова два гума за спортске радијалне мотоцикле на предњи точак, да бисте поново радили спортске гуме за мотоцикле, сада можете незадовољни спортским радијалним мотором. Ако је промена све за промјену, онда је избор прилике још већи. На примјер, првобитна употреба гуме предности, онда се то може замијенити и радијалном гумом; Ако оригинална употреба спортских радијалних мотоцикала није задовољена, овај пут можете одабрати начин за свој аутомобил који покреће путну шему.
Тренутно су на тржишту увозних спортских гума за мотоцикле и мотоцикла домаћих спортских гума за мотоцикле релативно велике, стога у куповини гума за спортске радијалне мотоцикле, први који дају своје позиционирање, ако се оригинално користе спортске стазе За гуме за мотоцикле Да није задовољан намјером да промени бренд, онда, пре свега, одлучити за куповину увоза? Или купити домаће? А затим, према раније описаним домаћим и страним спортским радијалним мотоциклима гума и њиховим квалитетним производима, купите властиту потребу за гумама за спортске радијалне мотоцикле.
Изнад ових, сами купују спортске радијалне мотоцикле гуме треба направити прије идеје. Поред тога, након контакта са продавцем, али такође треба обратити пажњу на следеће познавање спортских радијалних мотоцикала:
① обратите пажњу на цену. Тренутно је тржиште гума на тржишту спортских радијалних мотоцикала више хаотично, не постоји јединствено управљање, не постоји јединствена цена, а неки канали за куповину дилера су различити, а стопа повећања цене дилера је другачија, дакле, исти је и спортски радијални мотор Гуме могу бити врло велике. Стога, приликом куповине спортских радијационих гума за мотоцикле, када је могуће, питајте јос неколико је мудар избор.
② садашње спортске гуме за спортске радијалне мотоцикле, углавном нису са унутрашњом цијеви, а спортски радијални моторни мотори жаргон индустрије гума су "гума" умјесто "одећа". Али опште гуме за гуме су са унутрашњом цијеви, а неке са увозом унутрашњих цијеви, а неки са домаћим гумама и продавцима да разговарају о цијени, неопходно је рећи "гуме" или "одећа"; Унутрашња цев или унутрашња цијев. Ове мале ствари такође морају да буду јасне, како не би погрешно схватиле две стране.
③ проверити сопствену гуму за спортске радијалне мотоцикле. Прво проверите модел и ниво, након чега следи структура трупа за проверу. Осим тога, да би проверили да ли је изглед гуме искључен, узорак је уредан, бочно обележен је комплетна, чиста, усана плодова (са интерфејсом обода) је деформисана или огребана. А потом провјерити порекло, увођење увезених спортских радијалних гума за мотоцикле, у основи је представљено њихово порекло, да би се видјели њихова властита куповина спортских радијалних гума за мотоцикле није њихово властито поријекло за производњу. А унутрашње спортске радијалне мотоцикле гуме ће морати да гледају није фабричка производња, нису производи категорије "А". Поред специјалног прегледа спортских радијалних мотоцикла, гуме на заштићеном знаку су нетакнуте. Генерални произвођачи гума за унутрашњу радикалну гитарску индустрију мотоцикла би произвели производе који нису стандардни, а нису уништени, већ ће се смањити цијене, али ће фабрика углавном бити гуме за спортске радијалне мотоцикле на заштићеној марки која ће бити приказана неквалификованим производима, али неки произвођачи и купци не кажу , Који и даље продају квалификовани производи. Стога, када купујете унутрашње спортске радијалне мотоцикле гуме, обавезно проверите његов заштитни знак.