Dom > Novosti > Sadržaj
Радна гума чврстог мотоцикла Који су упозорења пре укидања?
Oct 11, 2017


Радна гума чврстог мотоцикла је важна улога, ако је процес напретка у процесу отказа и других недостатака, онда ће последице бити катастрофалне, могу довести до контроле возила, па чак и тешко доћи до одредишта. Докле год имате јасно разумевање да ли је деформисана радијална гума за мотоцикле или не, могуће је заменити нову Радиону гуму мотора како би се спречило настанак дефеката.
Знак неуспеле радијалне гуме тврдог мотоцикла:
1, дубина ознаке радне газећег слоја радне гуме. Дебљина ознака газећег слоја мора бити већа од 1,6 мм, а ако се често возите на клизавом путу са ниским трењем, најбоље је осигурати да су ознаке газећег слоја двоструко веће од горњих. Може купити мјерач за мјерење дебљине ознака газећег слоја, али такођер моћи користити дугачак новчић, дуж горње ивице националне заставе, у гази ваљак, због тога што је маргина новчанице до врха националног грчког интервала између 1 до 2 мм, тако да ако у овом тренутку може видети и цео национални логотип, да би се разјаснила ознака газећег слоја сада недостаје.
2, ознака газећег слоја носи линију. Због тога што је нови радионички гуме Моторцицле од старијих производа у прошлости нешто хуманије планирање: ознаке газеће линије. Када је моторна радијална гума врло нова или је степен хабања веома низак, ови индикатори скоро нису пронађени, али када је одећа достигла одређени степен од ових сакривених у газду газећег слоја у индикаторској линији.
3, Моторцицле Радиал Тире Бочни зид црацк. С обзиром на то да проблеми на радионичкој гуми мотоцикла нису сви на газишту, бочни радионички гум моторцикала такође представља неке недостатке. После погледа на радијалну гуму мотора на бочним странама оних видно видљивих пукотина и одсечених. Ови суптилни коритови указују на могућа цурења будућности радионичког гума Моторцицле, а још горе, пуцање радионичког гума Моторцицле, што је оно што покушавамо да спречимо.
Пошто возило пре процеса показивања одређене количине вибрација није спречено, поготово у лошим условима на путу. Што се тиче оних који већ имају одређено искуство, можете себи рећи како да протресете стварни мотоцикл Радијални гуми како да се треперите у разумном опсегу и како да протресете возило из недостатака.
Следећа Ксиаобиан је рекла да су инсталације чврстих гума предострожности, гумене фелне на мотоциклу радијалне гуме и одговарајуће фелне на мотору радијалних гума заменљиве. Међутим, неопходно је руковање са фелнама од чврсте гуме да се постигне помоћу алата (алата) на штамбиљу. Да би се осигурала сигурност и тачност процеса инсталације, слиједи сљедећа правила:
1, Радиални гуме за мотоцикле, провера обода.
Прво проверите радиалну гуму мотоцикла и облогу за причвршћивање, тј. Да бисте инсталирали спецификације за моторе радијалног гума су исти модел са ободом. Величина обода која се користи у истој верзији радијалног гума за мотоцикле је различита и мора се прво потврдити када се инсталира. Обруге укључују фелге са или без дефекта, са или без бора. Ако је бурр, прво полирани равно, или лако повриједити радијално гума за мотоцикле, утичући на инсталацију и употребу.
2, како би се осигурало да се радионички гуме за мотоцикле могу успешно инсталирати на месту како би се смањило трење између обода, инсталације, чворишта за радионичку гуму мотора и спољне површине облога, који су обложени мазивима, мазива могу изабрати најчешће коришћене соапска вода, розова вода итд., услови доступни посебним мазивима за мотоцикл радијалне гуме, али не смијете користити нафту и друге индустрије уобичајено кориштене мазива и сл., јер ће гутати гуму и оштетити радионичку гуме Моторцицле.
3, Радионичка гума за мотоцикле на платну када је постављена равна, није искривљена, у супротном инсталација је тешка, када се користи за окретање, обод мора бити постављен на место, вијак мора бити затегнут, у супротном лако се клизити или окомити радијални пнеуматик мотоцикла раздвајање Узрок опасности.
4, према стандардним захтевима ЕТРТОЕДИ, радионички гуме за мотоцикле инсталиране на аутомобилу, морају бити концентричне. Различити произвођачи спецификација и носити различите радионичке гуме за мотоцикле не могу се инсталирати на истом аутомобилу или истој осовини, а не са гумама на надувавање, или лако изазвати личне, несреће опреме.
Да ли сте сигурни у мере предострожности у вези са инсталацијом чврсте гуме? Моторна радијална индустрија гума ће бити све више напредовања, како би се створила практичнија и сигурнија нова генерација чврстог мотоцикла Радиал Тире, уколико желите да добијете више информација о гумама, обратите пажњу и на најновија достигнућа на нашој веб страници.