Dom > Novosti > Sadržaj
Спортско знање о одржавању гума за спортске радионице
Jun 30, 2017

Спортски радијални мотоцикл знање о одржавању пнеуматика
Гума је један од важних делова шеталишта. Његова улога је: директан контакт са површином пута, носити тежину тела; Коришћење његовог гумењака након еластичности, лакоће и дела апсорпције проузроковане вибрацијама на путевима изазваним вибрацијама и ударима; Како би се осигурало да возило вози са поузданим приањањем и да не пролази.

Одржавање и одржавање главних тачака спортских радијалних мотоцикла су:

1. Држите спортске радијалне мотоцикле гуме имају одређени притисак на надувавање. Притисак на гуму одговара, може учинити да мотоцикл има највећу вучу, стабилност, удобност вожње и дуг животни век. Притисак пнеуматика не само повећава отпорност на вожњу, повећава оптерећење мотора и потрошњу горива, а понекад и гуму излази из обода. И притисак гума преко Генералне скупштине да смањи стабилност мотоцикла, коришћење вожње у осећају "скока".

2. Чувајте гуму нетакнуту и газите чисте. Сваки пут када је аутомобил завршен, најбоље је провјерити гуме предњих и задњих гума и уклонити мале камење и друге стране предмете уграђене у шаблон. Ако нађете мали ноктију и мало гвожђе, одмах га уклоните и пажљиво проверите да ли је унутрашња цев пробијена.

3. Спортске радијалне мотоцикле гуме генерално не треба поправљати, јер је топлота након газећег слоја већа од осталих делова, аутомобил ће бити горе и доле. Поправити унутрашњу цев је најбоље користити метод ватре, у одсуству материјала за подмазивање ватре и уређаја, такође се може користити за пуњење пластичним хладним пуњењем.

4. Ако често прођете нечисте дијелове, пут који је често раштркано гвожђе и поломљено стакло, како би се спријечило да се унутрашња цијев не може сломити, може бити опремљена сетом специјалних алата: они су два шипка, мали цилиндар Један, мали преклопни рез, са лепком са цевчицом, чини број плаценте.

5. Замена унутрашње цеви углавном зависи од степена старења и нетакнутости. Иако је унутрашња епрувета била закрчена, али његова поузданост и без везивања кроз неоштећену унутрашњу цев је значајно смањена. Уопштено се користи за унутрашњу цевчицу од једне године или ради више од осам хиљада километара унутрашње цеви, која би требала размишљати о замени нове гуме. Замените нову цев, најбоље на спољној површини благо обложеном танким слојем праха од талцума, а затим у гуму да направите, тако да се може спречити старење цеви и пријањање пнеуматика.

6. Да би се избегло излагање сунцу и контаминирано уље често изложено сунчевом светлу, ултраљубичасти зраци ће учинити гуму сувим, старењем, најбоље је зауставити мотоцикл у прашини, сунцу, вентилацији кише или аутомобилу покривати крпу, Ово није само корисно за гуму, већ и за ауто боје, пластика, пластични делови ће играти заштитну улогу. Сада тржиште може купити агенс за негу гуме, лако га је користити, прскати на слоју на линији. Условни пријатељи могу покушати, заштита гуме је врло велика, посебно анти-ултраљубичаста, како би се спречило гумено старење. Уље, киселине и алкалије на гумастој корозији, и зато треба избегавати гума са овим контактима. Дугогодишњи аутомобил није најбоља употреба дрвених рамова како би се спречио дуги део тежине гуме, узрокујући деформацију.

7. Неопходан је манометар за притисак у пнеуматику у пнеуматицима, сто се може поделити на неколико механичких, у облику уља у облику уља, као и притисак на врху и тако даље. Која је најтачнија и дуговјечност уља, цена је најскупља. Постоји неки електронски ЛЦД екран, цена није веома скупа, индекс је такође врло лако читати, само откупите најбоље и напредне показатеље на пару, да бисте видели да ли је вриједност конзистентна, у складу са будућношћу је највише Погодна табела притиска пнеуматика; Али такође обратите пажњу на моћ батерије батерије, када ће недостатак електричне енергије проузроковати да очитавање није тачно.

Прочитајте горњи опис, спортске радијалне мотоциклистичке методе гума морају имати боље разумијевање тога, ако сте заинтересовани за производе наше компаније, добродошли сте на путу посјете.