Dom > Novosti > Sadržaj
Спортска радијална гума за моторе треба да обратите пажњу на важне детаље
Oct 20, 2017

Спортски радијални мотоцикл треба да обрати пажњу на важне детаље
Спортска радијална мотоцикла су углавном чврста гума, јер чврсти пнеуматици неће бити опасност од пункције производа, а оптерећење је такође велико, како би свима на гуми Спортс Радиал Моторцицле имали више разумевања, а затим смо разговарали о спортским радијалним складиштење гума за мотоцикле Напомена:
1, спортска радијална мотоцикла треба да буде ускладиштена у складишту, библиотека мора бити сува, вентилисана, како би се избегла излагање.
2, унутрашња цев за одвојено складиштење, треба напунити одговарајућом количином ваздуха. Када висите на полукружном дрвеном раму, окрените торбицу на редовној основи и не савијте га равно или стегните.
3, гуме или комплети гума Спортс Радиал Моторцицле треба да се стављају, строго је забрањено и убачено кроз вјешање срца. Велики спортски радијални мотоцикл гума само квази-једноредна, средња и мала спортска радијална мотоцикла гума за дозволу двоструке деке. Окрените свака два месеца.
4, гума за спортске радијалне мотоцикле треба да буде далеко од топлоте, опреме за производњу електричне енергије и производње локација озона. Не мешати са уљима, лаким предметима и хемијском корозијом.
5, учитавање пнеуматика Спорт радијалног мотоцикла, не са уљима, запаљивим материјалима, хемијском корозијом и другим мјешовитим, и прекривеним церадама, како би се избјегло излагање сунцу или киши. Мора се подесити транспорт на даљину.
6, спортска радијална мотоцикла треба да се складишти на картицама, типовима спортских спортских радијалних гума, спецификацијама, нивоу, етикети, производњи и времену складиштења, према производњи и складиштењу у серијама, прво у првом, Да би се користио.
Ако пнеуматик Спорт Радиал Моторцицле треба спремити одвојено, како би испунили праву количину ваздуха. Када висите на полукружном дрвеном раму, не савијте се равномерно или стакло, већ и према роковима. А унутрашња цев истог складишта, пнеуматика или комплета гума Спортс Радиал Моторцицле не може бити равна, а не сједити на срцу, да стоји; и за гуму за спортске радијалне мотоцикле, једина квази-сингл вертикална ослобађање, мала и средња Спортска радијална мотоцикла су се сложили да се удвоструче, свака два месеца да се помера једном.
Спортска радијална моторна гума због дугог времена у раду на земљи, тако да гума Спортс Радиал Моторцицле која припада дијеловима мотоцикла у хабању највеће додатне опреме, уколико се до одређене мере неће носити хабање. Наравно, рекли смо да се степен хабања не труне у шљаку може се променити. Моторцицле Цомпани вас подсећа да када ваша гума Спортс Радиал Моторцицле појави следећи феномен мораће да буде замењен:
Обично је нормална употреба спортског радијалног мотоцикла животни век од 4,5 године. Пошто газећи слој гуме ће бити дуготрајан и старење, након 5 година чак и ако је хабање газећег слоја такође врло мало да би се заменило најбоље. И многе мале пукотине су узрок пункцијских подстицаја. С обзиром на то да ће, према спортској радијалној мотоциклистичкој гуми формули, животна средина и возачке навике различитих спортских радијалних мотоцикала бити различити. Дакле, ово захтева од возача у уобичајеном аутомобилу да остаје мало срца, а спортски радијални мотоцикл старења гума је такође знак површина газећег слоја делова углавном од кљуна или рамена, а остали ивични дијелови привременог сунца и кише ће се појавити. Дакле да се гумена површина појављује у малом кругу пукотина, ове пукотине означене у то вријеме спортски радијални мотоцикл носивости гума и квалитета почели су да падају како би смањили ризик од пункције најбоље ране замјене.
Поред старења. Да би се указало на хабање спортских радијалних гума за мотоцикле у реалном времену. А због одсуства знака хабања Спорт Радиал Моторцицле гума може користити и челичне гуме (или специјалне спортске радијалне мотоцикле газећег слоја гума), пнеуматике Спорт Радиал Моторцицле су такође природно истрошене, тако да ће гуме мотоцикла у фабрици бити означене у предња граница хабања гума. Општа дубина рова од мањег од 1,6 мм гума Спортс Радиал Моторцицле више не може да се користи, јер у овом тренутку значајно ће се смањити перформансе одртавања спортских радијалних мотоцикала и отпорност на отпоре. Осим тога, ако је гума за спортске радијалне мотоцикле поправљена три или четири пута, онда је компанија за мотоцикле предложила да вам је ова пнеуматика Спорт Радиал Моторцицле на ниским точковима или задњим точковима смањена опасност од пункције.