Dom > Novosti > Sadržaj
Седам будућих трендова кинеске спортске радијалне мотоциклистичке гуме
Jul 07, 2017

Будућа седам трендова кинеске спортске радијалне мотоциклистичке индустрије

Пораст продаје домаћих аутомобила довела је до нове рунде реконструкције аутомобилских спортова. Сада је тржиште домаћих спортских радијационих гума постало главно спортско радијално мотоциклско гума, на коме се сви надају да могу у Кини спортско радијално тржиште гума заузети важан положај.

Постојећи стручњаци спортске индустрије радијалних мотоцикала указују на то да ће наша земља спортско радијално гумено тржиште имати 7 великих трендова, то је и главна проблема са спортским радијалним мотоциклима.

Пре свега, први велики потез, пошто људи концепта зелене заштите животне средине нискодишњим путовањем стално побољшавају, зелене заштите животне средине најталентичније гуме, препознавање потрошача у мотоциклу, као резултат тога, и произвођачи и дилери морају обратити пажњу на Потреба потрошача, јер су потрошачи у кораку напорно радили на развоју "гуме за спортске радијалне мотоцикле".

Други тренд: заједно са Сједињеним Државама, Јапаном, Јужном Корејом, земљама Европске уније као што је примена метода спортских радијалних мотоцикла, наша земља у складу са међународним стандардима за нашу земљу у овој години биће зелени спортски радијални рјешења Индустријализације гума за мотоцикле и зеленог радијалног мотоцикличког стандарда за ауто-дисциплину гума на тржишту, промовише нашу етикету. Ово ће промовисати уредан и складан развој велетрговинског тржишта гума за радијално мотоцикле у Кини.

Трећи тренд: са развојем индустрије, индустријску аутоматизацију ће пратити разне индустрије. Тренутно је произвођач пнеуматика Спортски радијални мотоцикл већ применио аутоматизацију на производњу пнеуматика за спортске радијалне мотоцикле, будућност, свеобухватна аутоматизација заменила је механизацију. Са побољшањем технолошког нивоа, производња радијалних гума за мотоцикле ће се значајно побољшати, било да је то квалитет производа или ефикасност производње.

Четврти велики трендови: актуелни произвођач гума за спортске радијалне мотоцикле је у њеној ери баихуа дебата око цху песме, све врсте малих радијалних брендова спортских мотоцикла суфицит производње гума озбиљно је утицало на домаће тржиште гума Спорт Радиал Моторцицле. Многи произвођачи сада суочени са реструктурирањем. Не можемо увек бити тако конкурентни, имали смо древну обуку најфреквентнијих, тако да чекамо да упознамо нови изазов.

Пети тренд: у данашње вријеме многи брендови произвођача гума Спорт Радиал Моторцицле све више и више у југоисточној Азији и другим гумарским сировинама који производе фабрике, чиме се штеди превоз сировина и других трошкова. Сада је регион југоисточне Азије постепено постао одредиште кинеских компанија за спортске радијалне мотоцикле.

Шести по величини кретања: пошто су домаћа предузећа за спортске радионичке мотоцикле углавном мала, ниво друштвене производње у жестој конкуренцији и међународним земљама и даље има веома велики диспаритет, у конкуренцији животне средине, требало би да покушамо да развијемо технологију за побољшање свог спортског радијског мотоцикла Квалитет пнеуматика. Постало је идиоматски начин да се прошири смањење цијене радијалне гуме за мотоцикл наше пнеуматике Спорт Радиал Моторцицле. Данас све више и више произвођача гумених спортских радијалних мотоцикала су свесне смањења цене радијалних мотоцикала и промоције продаје у индустрији пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле није добра метода, многа предузећа за рад са пнеуматским радијацијским мотоциклима су сада почела да реализују ово Да побољшају квалитет спортских гума радијалних мотоцикала гума за спортске мотоцикле и технологију играју спортски бренд. Тржиште гума Кина Спортс Радиал Моторцицле ће ући у тржиште гума за спортске радијалне мотоцикле за Спортски радијални мотоцикл.

7 великих трендова: радиални спортови мотоцикла у кинеским гумама на тржишту радијационих гума за мотоцикле би требали бити најбржи раст гума Спортс Радиал Моторцицле, изгледа да је овакав развојни тренд разлога због унутрашњег побољшања животног стандарда, људског концепта Одржавање одржавања возила се повећава. Због четири различита годишња доба у сјеверној Кини, све је више уобичајено да људи зими промене зимске спортске радијалне мотоцикле. Гуме за зимске спортове радијалних мотоцикла захтевају више уз повећање температуре хладноће, тако да ће домаћа зимска спортска радијална мотоциклица гума бити главна предузећа за радијусне мотоцикле за мотоцикле зграбити објекте. Сада гуме Мицхелин Спортс Радиал Моторцицле, Дунлоп, радијалне гуме за мотоцикле, гуме за мотоцикле, бридгестоне, спортске ханкоок спортске радијалне мотоциклистичке марке као што су радијалне гуме за мотоцикле су константно ажуриране гуме за зимске спортове радијалне мотоцикле. У августу су велетрговци гума Спортски радијални мотоцикл започели продају зимских гума како би задовољили потребе купаца.