Dom > Novosti > Sadržaj
Моторна радијална гума развијена у Фаст Лане
Jul 07, 2017

Моторна радијална гума развила се у брзу траку

Основни тип: 1. јула, имплементирају се четири индустријске стандарде за мотоциклистичке пнеуматске електронске етикете. У стандарду, перформансе функције, начин уградње и метода кодирања РФИД електронских ознака стандардизовани су како би осигурали сигурну гуме за мотоцикле након имплантације. Ова четири стандардна унифицирана технологија ће убрзати технологију у промоцији индустрије, све више ће бити са гумама за мотоцикле РФИД електронске ознаке, убрзати развој домаће индустрије мотоцикла радијалних гума. За гуме гумених производа гуме, након година развоја технологије и технологије, ово ће довести до интелигентног пута, будућности или ће имати више развојног простора. Треба поменути гуме за мотоцикле.

Од 1. јула, четири индустријска стандарда за мотоцикле гуме су формално примењена користећи рфид електронске ознаке.

У стандарду, перформансе функције, начин уградње и метода кодирања РФИД електронских ознака стандардизовани су како би осигурали сигурну гуме за мотоцикле након имплантације. Ова четири стандардна унифицирана технологија ће убрзати технологију у промоцији индустрије, све више ће бити са гумама за мотоцикле РФИД електронске ознаке, убрзати развој домаће индустрије мотоцикла радијалних гума.

За гуме гумених производа гуме, након година развоја технологије и технологије, ово ће довести до интелигентног пута, будућности или ће имати више развојног простора. Што се тиче гума за мотоцикле, морате поменути аутомобиле који су међусобно зависни од рођења. Како гуме за мотоцикле постепено улазе у доба интелектуализације, ауто компаније ће пружити више могућности за своје производе за аутомобиле и више сигурности.

Стандардна имплементација, убрзање Развој мотора гаса Радионица

Гуме за мотоцикле званично су одобрене од стране министарства индустрије и информационих технологија у 2014. години, а одобрило министарство индустрије и информационе технологије 2014. Одобрење је одобрено 15. јануара ове године, а имплементација је одржана 1. јула, након што је више Него две године. Ови четири индустријска стандарда, са различитих аспеката, стандардизују примену РФИД технологије у мотоциклима радијалних гума како би се осигурало брзо и широко распрострањено усвајање производа Моторцицле Радиал Тире.

РФИД електронске ознаке могу се додати производима гума за мотоцикле како би могли пратити производни процес и квалитет моторних радијационих гума. РФИД електронска ознака може пренети податке како би могла пренијети податке о преносу гума за мотоцикле у реалном времену и постати основа за пренос података гума за мотоцикле у доба аутомобила.

РФИД електронске ознаке су готово занемарљиве у количини у односу на гуме за мотоцикле, тако да неће бити утицаја на употребу након инсталације. Са РФИД електронским ознакама ова боља решења за пренос података, у комбинацији са својим физичким предностима, решила су велики проблем за мотоцикле гуме на технолошкој страни.

Уз зрелост будућих сензора и решења, гуме за мотоцикле могу брзо да реше функције надзора и подешавања. РФИД технологија је коришћена у неким моторним радијалним гумама и радијским гумама за мотоцикле тешког рада и постигла је добре резултате. Са сталном промоцијом и смањењем трошкова, РФИД технологија ће се постепено примењивати на пнеуматике аутомобилских мотоцикала.

Сигурност гаранције, моторно осветљење предње плоче

Традиционалне производе за гумене мотоцикле могу се мерити само помоћу уређаја за надзор притиска у гумама након што је аутомобил заустављен, али то постаје веома забрињавајуће када се ради о вожњи на даљину.

За покретне аутомобиле гуме за мотоцикле су веома важан део сигурности. С обзиром да је радионички пнеуматик мотоцикла део директног контакта са површином пута, ако се догоди пнеуматик или друга несрећа, то ће довести до непоправљиве несреће када је аутомобил прехладан.

Као и са постепеним развојем технологије, постојећи прототип гуме за мотоцикле је широко коришћен, што је такође велика погодност за популаризацију Моторцицле Радиал Тиреса у будућности. Било да је то за кориснике, Радионичке гуме за мотоцикле, или ауто куће, радионичке гуме за мотоцикле ће имати дубоку значење.