Dom > Novosti > Sadržaj
Коришћење и одржавање гума за спортске радијалне моторе
Jul 18, 2017Коришћење и одржавање пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле

1. Унутрашњи притисак гума Спортс Радиал Моторцицле

Притисак за надувавање пнеуматика А Спортс Радиал Моторцицле мора бити надуваван у складу са националним стандардом за одговарајући притисак ваздуха специфициран у гумама радијалних мотоцикала различитих типова и спецификација.

Б према спортским радијалним гумама за мотоцикле. Може се користити за надувавање притиска ваздуха након консултација са произвођачем и произвођачем гума Спортс Радиал Моторцицле.

Ц) величина нове гуме Спортс Радиал Моторцицле ће се променити након одређеног временског периода. Одговарајући унутрашњи притисак ће се смањити. Због тога је неопходно провјерити притисак ваздуха на пнеуматику Спорт Радиал Моторцицле прије него што напусти аутомобил, а аутомобил мора провјерити зрачни притисак радијалне гуме за мотоцикле и стандардни притисак ваздуха након вожње 2000, 3000 км.

Унутрашњи притисак радијалне гуме за моторе који се користи у двострукој гуми мора бити исти.

Унутрашњи притисак треба повећати за око 10%.

Ф спорт радијални мотоцикл притиск пнеуматика унутар вожње ће се повећати за топлоту. Након хлађења, изворни облик ће се вратити. Дакле, пнеуматик пнеуматика Спорт Радиал Моторцицле (повећан унутрашњи притисак) не може се ослободити.

Мерење притиска пнеуматика Г Спортс Радиал Моторцицле треба изводити на собној температури.

Х увек проверавајте притисак ваздуха радијалне гуме за мотоцикле (ако нема ненормалних месечних).

Радијална моторна гума И спорта се примењује на вентил да провери ваздух у устима вентила када је напуњен, и да заврта поклопац вентила.

Резервна гума возила Ј требало би да буде доступна у било ком тренутку.

2. Оптерећење

Утицај преоптерећења

Оптерећење и унутрашњи притисак имају један-на-једну кореспонденцију. Код пнеуматике Спортски радијални мотоцикли, под стандардним притиском, ако је оптерећење превисоко, то је слично ниском притиску, тако да се може десити када је притисак низак. Повећање оптерећења треба да повећава притисак. Истовремено, требало би да смањите брзину, иначе ће бити веома опасно.

Прекомерно оптерећење Б врло лако изазива абнормално хабање гума Спортс Радиал Моторцицле, што озбиљно утиче на живот пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле. Коришћење пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле може се смањити за 20% на 50%.

Ц. Спортска радијална гума за мотоцикле носи превише оптерећења. Погађана је издржљивост и велика брзина пнеуматика Спорт Радиал Моторцицле, што је довело до ране оштећења гума Спортс Радиал Моторцицле.

Поред тога што утиче на безбедност вожње, погрешан начин пуњења Д може такође проузроковати прекомерно оптерећење радијационих гума на мотоциклу у делу читавог возила.

Е возила треба равномерно распоређивати и избегавати прекомерно оптерећење гумама за спортске радијалне мотоцикле.

Брзина од 3.

Утицај вожње великом брзином на пнеуматику Спортски радијални мотоцикл

Бржа брзина, релативно повећање покретне силе, сила кочења и центрифугалне силе. Повећава вероватноћу да ће радијална гума за мотоцикле бити склизнута на путу. Очекивани животни вијек гума Спортс Радиал Моторцицле ће бити скраћен.

Б брзина се убрзава, учесталост деформације радијалне гуме за мотоцикле значајно се повећава, топлота се повећава, лако се разбије.

Ц брзина се убрзава, повећава се отпорност ваздуха, грејање и остали губици који заостају повећавају и отпадну енергију.

Д брзина вожње повећава кочни растојање. Да бисте повећали брзину, морате осигурати растојање између аутомобила и кочница како бисте избегли непотребно или често кочење. Смањите хабање на пнеуматици Спортски радијални мотоцикл.

Коаксијалне и двоструке гуме

Близанци приликом употребе Велики пречник абразије за спортске радијалне мотоцикле ће бити већи, тако да се близанци требају користити при истом бренду са истим спецификацијама (пожељно уједно и производњом) спортске радијалне гуме за мотоцикле. Ширина радијалног пресека од 9,00 инча или више гума за спортске мотоцикле, без толеранције од 7 мм на спољашњем пречнику, најчешће је: за спортове испод радијационих пнеуматика гума од 8,25 инча, толеранција спољашњег пречника спољашњег пречника је уобичајено мања од 5 мм.

Б ако је пречник слаб, спољни пречник мора бити мали.

Разлика притиска радијалне гуме за мотоцикле треба држати унутар 20кпа (0.2кг / цм2).

Једноставно је смањити растојање између двоструких гума и чак и контактирати с њим. Ова ситуација ће проузроковати трљање спортских радијалних гума за мотоцикле, генерисати топлоту и квар.

5. Замена гума за спортске радијалне мотоцикле

А зато што на заједничком предњем точку утиче кочиони уређај. Задњи точак је тежак терет, поготово за погонски точак. Због тога је важно да правилно замените спортске радијалне мотоцикле. То може учинити да се ексцентрична хабања и хабање смањи на најмањи степен. Да би се пуно играла у корист сваке спортске радијалне гуме за мотоцикле. Коначни циљ био је продужити век трајања спортске радијалне гуме за мотоцикле. Правовремена транспозиција гума Спортс Радиал Моторцицле такође може открити проблеме возила у углу пада.

6. Сигурна вожња

А. Нова спортска радијална моторна гума такође има период хабања када се користи, обично око 200 км.

Б. Требало би направити паузу након периода велике брзине (1 - 2 сата). Проверите гуме радијалног мотоцикла.

Ц. Спортски радијални мотоцикл се не може ослободити након високог притиска.

Д. Избегавајте изненадни старт, нагло кочење, оштри окрет, итд.

Е. Избегавајте преоптерећење и убрзање.

Ф. У посебном времену или окружењу (као што су киша, магла, снијег, блато, путеви итд.) Треба успорити