Dom > Novosti > Sadržaj
Топ 20 мотоцикала из 2017
Aug 04, 2017

Уживајте у нашој листи и поздрављамо коментаре, критике и критике.

Топ 20 мотоцикала из 2017: Харлеи-Давидсон Стреет Глиде Харлеи-Давидсон Стреет Глиде

1. Харлеи-Давидсон Стреет Глиде Специал . У свету који је био луд, багер Харлеи-Давидсон Стреет Глиде Специал је мотор који се дефинише. Још реалнији свет од верзије ЦВО верзије, Тхе Специал има чистији изглед који ми се свиђа. Најважније, Стреет Глиде Специал има нову погонску јединицу Милваукее-Еигхт 107 са ваздушним или уљаним мотором која нуди озбиљне уштеде на улицама од 111 фт / лб обртног момента без одласка у Твин-Цоолед систем. Поред стилског 19-инчног предњег точка и агресивног БООМ-а! Бок 6.5 ГТ аудио систем, улица Стреет Глиде Специал добија Витла Дуал Бендинг Валве форк. То значи да је Харлеи-Давидсон Стреет Глиде Специал угодан за вожњу како је то видљиво. Такође, имајте на уму да остатак Харлеи-Давидсон Тоуринг линије добија нову погонску јединицу Милваукее-Еигхт и ужива исту надоградњу у перформансама.

Топ 20 мотоцикала 2017: Сузуки ГСКС-Р1000Р Сузуки ГСКС-Р1000Р

2. Сузуки ГСКС-Р1000Р . Ово је први значајно нови Гиккер 1000 за осам година, а Сузуки је испао са Р верзијом частитљивог супербике. Са косом испод 200 коњских снага на славину и импресивно стабилном шасијом, заједно са врхунском Схова вешањем, ГСКС-Р1000Р је фантастичан супербајк који је спреман за пењање, који способни свакодневник може да вози са поверењем. Карактеристике као што су горњи и доњи чекић и Брембо чељусти који захватају 330мм ротора олакшавају брзу вожњу чак и код изазовних кола. Контрола вуче и ограничење броја обртаја од 14.500 обртаја у минути пружају вам све врсте опција за подешавање дуља, док АБС савјетује помоћу угла који вам помаже да останете на бициклу када се направите грешке. Додајте у супериорне повратне информације, а ниво поузданости који ГСКС-Р1000Р даје возачу ће променити начин на који приступите стази.

Топ 20 мотоцикала из 2017: Триумпх Боббер Триумпх Боннервилле Боббер

3. Триумф Бонневилле Боббер . Видимо да је име Боббер бачено око 2017. године, али је Триумпх Бонневилле Боббер заиста нешто посебно. Триумпх је најпродаванији нови модел, Боббер има стил који изгледа више као прилагођени мотоцикл на чврстоћу од потпуно обложене машине за производњу. Могао би бити опроштен због тога што размишљање о руководству није онај део Бонневилле Боббер-а на основу његовог изгледа, али би били погрешни. Густо осушење добро функционише, а руковање је невероватно добро у твистиес-има захваљујући умјеренијим бројевима геометрије него што бисте очекивали. Снага није проблем, јер је 1200ХТ вертикални близанац све око момента стварног света, стављајући 78 фт / лб на само 4000 о / мин. Постоји комплетан пакет електронике, који ће изненадити многе и удобније је него што изгледа. Триумф Бонневилле Боббер из 2017. године се бави пркосавањем очекивања и редефинисању прилагођених крстарица.

Топ 20 мотоцикала 2017: Хонда ЦБР1000РР Хонда ЦБР1000РР

4. Хонда ЦБР1000РР СП . Док је полу-доступно СП2 издање нове Хонда ЦБР1000РР можда избор тркачких тимова, СП је бицикл који је најпогоднији за оне који возе на улици и живе за дуге стазе. Разлог због кога смо више волели СП је невероватна Охлинс Смарт ЕЦ полу-активна суспензија, која ради магију за оне од нас који су мање савршени возачи. То је лако и интуитивно подешавање, а то значи да можете позвати суспензију без вештина ВСБК јахача и његове технике. ЦБР1000РР можда није поставио ВСБК на ватру ове године, али у стварном свету, ЦБР1000РР СП је запањујућа машина са невероватним руковањем и снажним (иако не и најјачим) мотором који чини фантастичан пакет вожње за препознатљиве спортске мотоциклист.

Топ 20 мотоцикала 2017: Иамаха ФЗ-10 Иамаха ФЗ-10

5. Иамаха ФЗ-10 . Замена за старење Иамаха ФЗ-1 била је дуго у изради, тако да су очекивања и очекивања били високи за све оно што га је замијенило. Као што се испоставило, Иамаха ФЗ-10 је још бољи него што смо замишљали да ће бити. На основу најновије верзије супербике Иамаха ИЗФ-Р1, инлине-4 ФЗ-10 има пуно снаге да вас доведе у више проблема него што желите на улици. Руковање се налази на лицу места, али ипак довољно опрости за просечног уличног возача. Снага се може управљати, а електронска подешавања још више олакшавају прилагођавање вожње према вашим потребама. Док футуристички стил може бити мало контроверзан, нема сумње да је ФЗ-10 изузетно импресиван вертикални спортски бицикл који узима све присутне без флинкања.