Dom > Novosti > Sadržaj
Који су пред-знаци пнеуматских гумених честица за радарске моторе пре него што се разбију?
Sep 20, 2017

Који су пред-знаци чврстих гума за спортске радијалне мотоцикле пре укопавања?
Пнеуматска радијална мотоциклска гума је важна компонента, ако је процес ходања у случају квара и других недостатака, онда ће посљедице бити катастрофалне, могу довести до контроле возила, па чак и тешко доћи до одредишта. Све док се јасно разумеју пнеуматици Спорт Радиал Мотоцицле деформирани, перформансе се смањују, можете благовремену замену нових пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле, како бисте спречили појаву недостатака.
Трчање спортске радијалне мотоциклистичке гуме Пажња:
1, спортски радијални мотоцикли дубина газећег слоја пнеуматика. Дебљина ознака газећег слоја мора бити већа од 1,6 мм, а ако се често возите на клизавом путу са ниским трењем, најбоље је осигурати да су ознаке газећег слоја двоструко веће од горњих. Може купити мјерач за мјерење дебљине ознака газећег слоја, али такођер моћи користити дугачак новчић, дуж горње ивице националне заставе, у гази ваљак, због тога што је маргина новчанице до врха националног грчког интервала између 1 до 2 мм, тако да ако у овом тренутку може видети и цео национални логотип, да би се разјаснила ознака газећег слоја сада недостаје.
2, ознака газећег слоја носи линију. Пошто гуме за спортске радијалне мотоцикле од старих старинских производа више од људског планирања: ознаке газећа линија носи линију. Када су пнеуматици Спорт Радиал Моторцицле врло нови или је степен хабања веома низак, ови индикатори скоро нису пронађени, али када је хабање достигло одређени степен ових сакривених у газду газећег слоја на индикаторској линији.
3, пузне бочне стране гума за спортске радијалне мотоцикле. Будући да проблеми са гумама за спортски радијални мотоцикл нису постављени у газду, бочни део гума Спортс Радиал Моторцицле такође ће представити неке недостатке. Посматрајте видно видљиве пукотине и одрежите на бочним зидовима гума Спортс Радиал Моторцицле. Ове суптилне корпе указују на будућност гума пнеуматских пнеуматика на могућим цурењима, што је још горе, па чак и довести до кретања гума Спорт Радиал Моторцицле, ови недостаци пнеуматике Спорт Радиал Моторцицле трудимо се да спречимо.
Пошто возило пре процеса показивања одређене количине вибрација није спречено, поготово у лошим условима на путу. Што се тиче људи који су већ имали искуство, они могу бити у стању да себи кажу како да протресују чврсте спортске гуме у разумном опсегу и како да осетите недостатке возила.
Које су предности чврстих гума, зашто већина купаца одабира чврсте гуме? Овде, пустите Ксиаобиан с вама да разумију чврсту гуму и надувани Спортски мотоцикл на пнеуматицима гуме своје предности и мане.
Спортске радијалне мотоцикле гуме се користе за одржавање возила, извор адхезије возила, многа важна својства возила, укључујући покретљивост, кочење, економичност, сигурност вожње и носивост имају важан утицај. Спортске радијалне мотоцикле гуме су углавном чврста гума и пнеуматике Спорт Радиал Моторцицле 2, избор пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле, како би се побољшао очекивани животни вијек и смањили трошкови одржавања играју важну улогу.
Гумене гуме за спортске радијалне мотоцикле: пнеуматске гуме за спортске радијалне мотоцикле се односе на употребу компримованог ваздуха у еластичну капсулу како би се олакшало кретање вибрација и удараца гума Спорт Радиал Моторцицле.
Предности: лако се инсталирају, возач који је погађао мање ударе, цена је приступачнија.
Недостаци: живот је много бољи од гумених пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле, ако се сусрећете са металном фабриком, стаклом и другим предузећима која се баве металиком или стаклом, склони су појаве сломљене гуме.
Чврсте гуме: чврсте гуме чврста гума, без каблова за скелет, без надувавања, тако да нема унутрашње цеви или непропусног слоја. Производња сировина је израђена од специјалног гуменог материјала, поред средине шупљине за одржавање центра гравитације, све су чврсте. Ова производња пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле може играти нокте, отпорне на ударце, против остатака и тако даље.
Предности: добра отпорност на хабање, животни век се углавном надувава на пнеуматицима Спорт Радиал Моторцицле 3-4 пута, у принципу се не појављује феномен попречног гума. Не плаши се гума, лоших гума, вијек трајања је релативно дуг, од 3 до 5 година, не разведри, штеди много проблема након продаје.
Недостаци: прилагођавање капацитета пута је лоше, неравномјерно упоређивање пута у Великој Британији, лоше способности земљотреса, мало је теже возити од надувавања. Спортске радијалне мотоцикле гуме су теже нагнуте на неравне, инсталирање проблема, више процедура, ако је исправно инсталирано, довести ће до гума и крила Спорт Радијалног мотоцикла између клизања.