Dom > Novosti > Sadržaj
Који су трендови у градској индустрији гума за мотоцикле 2017?
Aug 31, 2017

Који су трендови у индустрији пнеуматика Цити Моторцицле 2017?
Тренутно, глобална предузећа за гуме Цити Моторцицле која се налазе у 46 земаља и региона широм света, индустрија гума Цити Моторцицле је формирала велике мултинационалне компаније које су доминирају изузетно интензивном индустријском групом. Кинеска компанија Цити Моторцицле пнеуматик је достигла више од 500, производњу пнеуматика Цити Моторцицле, чинећи око трећину свијета, твртке компаније Цхина Моторцицле гуме више нису задовољне малом производњом.
Група, диверсификација и диференцијација постала је актуелни развој Кине и светских циљева индустрије гума Цити Моторцицле. Компаније компаније "Цити Моторцицле" се радују сопственој производњи гума Цити Моторцицле гума која може да се пробије кроз традиционалне, са одличним производима гума Цити Моторцицле на тржишту. Развој индустрије гума Цитицицле 2017 има следеће трендове.
Стратегија производње гума за градске мотоцикле при преношењу грађевине
Светски познати произвођачи гума Цити Моторцицле су из националне производње у фазу међународне развојне фазе, која је први одабрана да жели развити тржиште гума Цити Моторцицле, на локалном нивоу, како би успоставили сопствену фабрику гума Цити Моторцицле. С обзиром на "двоструку обрнутост" пословања компаније Цхина Моторцицле, с друге стране, локална градња је такође тренд развоја тржишта пнеуматике у граду Цити Моторцицле. Пет најпопуларнијих градова у свету у мотоциклима за мотоцикле мотоцикла широм свијета, у иностраним базним производним односима има 60% -80% главног штаба; друга десет најбољих предузећа су такође поставила фабрике у свету, глобални развој, као и свет, великом ојачавањем важних стратешких средстава, настављају да повећавају снагу коју треба ојачати.
Друго, прекинути својствени начин производње гуме Цити Моторцицле, од броја до побољшања квалитета.
Разбијте својствени начин производње гуме Цити Моторцицле, од броја до квалитета надоградње. Кина гума Цити Моторцицле гума ће имати вишак капацитета гума, будућност Цити Моторцицле гума ће се углавном ослањати на потрагу за постојећим гумама Цити Моторцицле-а како би смањили трошкове, те у потрази за развојем високих перформанси, високих перформанси и свестраности новог града Гуме за мотоцикле Побољшајте пословну ефикасност. Иновације су постале неисцрпна мотивна снага за предузећа, развој иновација, иновације у развоју. Кинеска структура гума Цитицицле гума такође ће се појавити низ промјена, турбуленција, диференцијација, спајања и аквизиције, реорганизација вјетра ће се појавити и ићи, интензивирана.
Три продаје компаније "Цхинесе Цити Моторцицле" заузима више тржишног удела.
Продаја гума у ​​Кини Цити Моторцицле је бројна, али укупна продаја је далеко мања од броја продаје. Укупна продаја кинеских гума Цити Моторцицле гума може заузети већи удео на тржишту гума Цити Моторцицле.
Режим рада пнеуматике Фоур Цити Моторцицле ће бити разноврсан у различитим облицима.
Поред садашњег модела управљања традиционалним предузећем, очекује се да ће пословање пнеуматика "Цити Цити Моторцицле" проширити на индустрију узводно и низводно. Са једне стране, постоје сировине изван рударског модела за развој сировина за систем, постепено успостављање сопствене фабрике сировина, производи Цити Моторцицле гуме више нису предмет флуктуација цена сировина у великој мери погођени или са предузећима сировина на директан начин како би се обезбедило благовремено снабдевање сировинама на захтев и смањење трошкова набавке како би се обезбедио нормалан рад производње. Друго, имплементација производа гуме Цити Моторцицле за продубљивање сервисног система, с обзиром на то да Цити Моторцицле гуме купују вањске малопродајне гуме Цити Моторцицле, како би се постигла сврха производње на једном мјесту и маркетинга.
Пет Цити Моторцицле индустрија гума зелене, интелигентне и иновације сировина
Гуме Греен Цити Моторцицле, паметне Цити Моторцицле гуме постале су будући тренд развоја Цити Моторцицле гума индустрије, Цити Моторцицле гума произвођача у развоју нових технологија, али и примјену нових материјала за производњу гума Цити Моторцицле, као што су Грапхене, производњу зелених Цити Моторцицле гума, Цити Моторцицле гумених производа за постизање сигурности, уштеде енергије, заштите животне средине. Тиме се побољшава перформансе свих аспеката гума Цити Моторцицле. Уштедећи потрошњу горива у аутомобилима који штеде енергију Цити Моторцицле гума, градске мотоцикле Цити Моторцицле и друге гуме Цити Моторцицле са високим перформансама и ултра-високим перформансама постепено ће замијенити постојеће производе. Интелигентне и функционалне гуме Цити Моторцицле ће постепено повећавати пропорције.