Dom > Novosti > Sadržaj
Приликом инсталације радне гуме чврстог мотоцикла треба обратити пажњу на које пет питања
Sep 20, 2017

Приликом инсталације чврстог радионичког гума Моторцицле треба обратити пажњу на које пет питања
Радна гума чврстог мотоцикла су надувавајућа радијална гума за мотоцикле (шупље радијалне гуме за моторе) која одговара мотоциклистичкој гуми, труп је чврст, без каблова за скелет, без надувавања, тако да нема унутрашње цеви или непропусног слоја. Најранији моторни радијални пнеуматици су чврсти моторни радијални гуми. Радна гума чврстог мотоцикла тренутно се користи само за возила са малим бројем обртаја или стројеве, али и за машине са фиксним положајем. Дакле, приликом постављања чврсте гуме треба обратити пажњу на следеће пет ствари:
1, користите стандардни обруч, деформисани или оштећени точкићи не користе.
2, пре комбинације фелни и радионичке гуме за мотоцикле, очистите точкове и Радионички гуме мотора, не могу остати остаци у унутрашњости.
3, пре комбинације фелги и радионичке гуме Моторцицле. Можете користити масно мазиво или воду за сапун како бисте обрисали облоге фелни. Немојте користити масне мазива.
4, комбинација точкова и мотоцикла Радијална гума треба обратити пажњу на случај уградње, немојте користити више од обичног опсега вјетрове инсталације притиска вјетра, како бисте избјегли опасност.
Радна гума чврстог мотоцикла обично се користи под високим оптерећењем, захтева довољан притисак и отпорност на хабање споја, са довољно чврстоће за затезање, високом тврдоћом, малом трајном деформацијом и добром отпорношћу на хабање.
Радна гума чврстог мотоцикла погодна је за ниске брзине, велике оптерећене услове коришћења под условима индустријских мотоцикала, безбедност, издржљивост, економичност су знатно бољи од гумења на надувавање, који се широко користе у различитим индустријским возилима, војна возила, грађевинске машине, луку за вучу и друга поља.
Радна гума чврстог мотоцикла као једина тачка додира аутомобила и земље, која се односи на живот људи који возе безбедност. И нека бескрупулозна предузећа, како би сакупили огромне профите, рециклажа гума за мотоцикле отпада поново је обновљена након продаје. Потрошачи то мрзе, да у куповини радионичког гума Моторцицле обрати пажњу на оно што може направити разлику између оригиналне радионичке гуме за мотоцикле и рефурбиране радионичке гуме за мотоцикле?
Први метод: посматрајте боју и сјај узорка мотоцикла
Са становишта линије, у нормалним околностима, захваљујући лошем квалитету обрађене обраде гума је врло неправилно, па је жлеб релативно плитко. Што се тиче боје, гуме са лошим квалитетом рефлектују се сјајно, сјајно сјајне и формално релативно тамне. Обновљена моторна радијална боја и сјај су релативно мрачни.
Метод 2: посматрајте место преклапања газећег слоја и бочних страна
Први поглед на бочну страну, разни знаци су потпуни, произвођачи гума за мотоцикле имају шифру шифре за лого како би видели да ли шифра шема и одговарајући образац мотоциклистичког гума. Пратимо рамена како бисмо видели како су газећи слојеви и труп заједно у комбинацији са глатким, обновљеним гумама су самодушни омотач у старог трупца, газећег слоја и бочних страна између преклапања као што су нове гуме округле, мотоцикли. страна гуме.
Метод три: ухватите ознаку радионичке гуме за мотоцикле
Као што сви знамо, оригинални аутентични моторни радијални пнеуматик са спољне стране ће имати неке конвексне ознаке, што указује на модел моторних гума, перформансе, датум производње и лого за ношење (обично мотоциклистична гума одштампана на спољашњем ТВИ, или мали логотип троугла који за гуме за хабање газећег слоја), оригиналне нове пнеуматике, ови знакови су интегрирани са радијалним гумом мотора, ручну потисак не може да се повуче.
Генерално, редовни произвођачи бренда Моторцицле Радиал Тире, гуме имају неке штитне знакове, означавајући моделе и перформансе гума за мотоцикле, унутар њих штампане са роком трајања (показују четири цифре, уопштено, прва два за годину дана КСКС седмица производње, а затим два за производну годину), јасно означене ознаке за хабање против клизања гроове. И већина знакова ремонтованог радијационог гума за мотоцикле да се поново залепе, са ноктима гребањем ових знакова, може се извући из радионичке гуме Моторцицле ће бити обновљена.